Comunicate de Afaceri

Noi oferte la aparatele de muls oi si capre de pe Fermierul Afacerist.ro

Aparatele de muls sunt foarte folositoare in cadrul procesului de muls, intrucat usureaza mult aceasta activitate si, in plus, ofera un plus la capitolul igiena. Totusi, pentru rezultate maxime, aceste mulgatoare trebuie folosite in mod corect. Nu sunt greu de intrebuintat insa trebuie respectate cateva reguli simple.

<h2>Pregatiri inaintea mulsului cu ajutorul aparatelor de muls oi si capre</h2>

E foarte important sa verificati periodic ugerul pentru a va asigura ca acesta se afla intr-o buna stare de sanatate buna. Daca monitorizarea se face cu atentie, calitatea laptelui va creste simtitor. Inainte de muls este recomandat sa planificati o succesiune a vacilor. Prioritare sunt vacile tinere si cele cu uger sanatos, indicat fiind ca vacile aflate sub tratament sa fie lasate la urma. De asemenea ugerul trebuie curatat cu atentie inainte de muls, cu ajutorul servetelelor de unica folosinta si a lotiunilor speciale. Mulsul primelor jeturi de lapte trebuie efectuat in paharul de premuls. Aceasta operatiune este importanta pentru a observa calitatea laptelui (miros, culoare, etc).

<h2>De unde poti cumpara aparate de muls oi si capre</h2>

Dupa ce ati pregatit ugerul, pentru muls, trebuie sa atasati aparatul folosind mansoanele potrivite. Valoarea vidului la muls trebuie verificata in mod constant in timpul procesului de muls. Pentru a vedea parametrii normali la care ar trebui sa se incadreze, va recomandam sa cititi manualul utilizatorului, fiindca aceste valori pot varia de la aparat la aparat. De aceea e important sa alegeti un aparat de muls de calitate, chiar daca va costa cu cativa lei in plus. Un aparat de calitate va poate scuti de multe batai de cap. Un aparat de muls oi si capre de calitate gasiti pe FermierulAfacerist.ro iar pentru mai multe detalii accesati linkul urmator www.fermierulafacerist.ro/categorie/aparate-de-muls/aparate-de-muls-oi-capre/ .

<h2>Avantajele aparatelor de muls oi si capre</h2>

In cazul unei ferme de oi sau capre, mulgatorul este cel mai important utilaj. Acesta are rolul de a usura munca si de a eficientiza procesul de mulgere. Oile si caprele vor fi mulse mult mai rapid prin intermediul instalatiilor de muls. In plus aceasta metoda de mulgere este mult mai igienica, riscul de contaminare a laptelui fiind redus la minim.

Daca ne raportam la veniturile unei ferme medii, preturile pentru aparatele de muls oi sau capre nu sunt foarte mari. Acestea pot fi cumparate si online, pe internet existand mai multe magazine ce se ocupa cu comercializarea utilajelor pentru fermieri. Pe internet ai avantajul ca poti compara in timp util ofertele magazinelor si poti face astfel o alegere cat mai buna.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare