Comunicate de Afaceri

Noul lider de succes: linistit, modest, empatic

“Start with Humility: Lessons from America\'s Quiet CEOs on How to Build Trust and Inspire Followers” redefineste caracteristicile liderilor marilor corporatii si propune o noua reteta a leadership-ului de succes, la baza caruia este umilinta si modestia, transparenta si responsabilitatea, generozitatea, umanismul.

Autorii cartii, Merwyn A. Hayes, PhD, and Michael D. Comer, DM, au analizat ani buni lideri de companii din intreaga lume si au concluzionat ca aroganta, lipsa de empatie si respect pentru angajati influenteaza negativ randamentul acestora, privandu-i de orice motivatie.

De-a lungul timpului, cei 2 autori, primul presedinte si CEO The Hayes Group International, Inc., al doilea consultant pentru aceeasi companie, au intervievat lideri celebri, precum Howard Shultz, de la Starbucks, Roger Enrico, de la DreamWorks, lideri KFC, Pizza Hut si Taco Bell.

Hayes si Comer au identificat 5 tipuri de \"lideri umili\" – executivi „la locul lor” al caror comportament a avut un impact extraordinar asupra eficientei angajatilor:
- Craig Weatherup, fost presedinte si CEO Pepsi Cola Company, membru in board-ul Starbucks and Macy\'s
- Alex Gregory, presedinte in board-ul YKK si CEO al YKK for the Americas
- Frederick Franks, Jr., general in retragere in Armata Statelor Unite
- Linda Combs, fost controlor si manager financiar in Office of Management and Budget al SUA
- Jim Thompson, fost CEO al Federation of State Medical Boards

Cartea contine exercitii care permit liderilor sa-si evalueze comportamentul, precum si solutii pentru a deveni un lider „de treaba”.
Web Site: http://www.StartWithHumility.com



............
Comunicat preluat de pe www.prnewswire.com, tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia dreptului de autor (v. Termeni si conditii)

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare