Comunicate de Afaceri

Nu stii unde sa gasesti cadoul perfect pentru persoana iubita? Intra pe ariki.ro!

Multi oameni susitn ca forma inelului este inspirata de cea a Soarelui si a Lunii. Multi altii spun ca urmeaza forma fireasca a degetului. Oamenii mai poetici sustin ca golul din mijlocul inelului este un simbol al unei porti care leaga cele doua lumi. Oricum ar fi acesta, inelul de argint reprezinta un cadou pentru femei perfect de oferit in orice conditii. Practic, este cel mai popular simbol al iubirii si al respectului.

<h2>Inelul de argint – un cadou pentru femei perfect!</h2>
O legenda spune ca ideea de inel vine din mitologia greaca. Se spune ca Prometeu a fost pedepsit de Zeus la chinuri vesnice pentru ca a aratat oamenilor secretul focului. Prometeu trebuia sa stea pe un munte in timp ce un vulture flamand ii manca ficatul. Hercule l-a eliberat pe Prometeu, dar Zeus l-a silita sa poarte un inel de fier care incorpora o bucata de roca, astfel incat sa nu se simta liber niciodata.
Un inel de argint oferit ca si cadou pentru femei este considerat un simbol al eternitatii. De ce? Pentru ca in Egipt, cercul era un simbol al infinitului pentru ca un cerc nu are nici inceput nici sfarsit, la fel ca timpul.
Pentru ca cei de la Ariki au categorie speciala pe acest link: http://www.ariki.ro/cadouri-femei/inele-femei unde poti sa alegi orice cadou pentru femei doresti, iti recomand sa alegi orice model de inel de argint. De exemplu, luna ianuarie este reprezentata de granat, piatra adevarului si a increderii. Luna februarie este a ametistului, iulie este luna rubinului. Poti oferi un cadou special cu un inel de argint incrustat in piatra in care este nascuta respectiva doamna.
Tot in magazinele Ariki vei gasi un cadou pentru femei ideal pentru orice doamna. Un cadou din patrunjel. Si aici nu vorbim despre un buchet de patrunjel sau ceva preparat culinar. Un set de bijuterii cum nu ai mai vazut este acum disponibil pe ariki.ro in categoria de cadouri pentru femei, special creata pentru barbatii care vor sa-si suprinda iubita.
<h3>Cum se transforma patrunjelul intr-un cadou pentru femei?</h3>
Daca nu iti poti inchipui cum ar putea fi transformat patrunjelul intr-o piesa veritabila de bijuterie, afla ca totul este foarte simplu. Frunzele de patrunjel sunt foarte atent selectionate si foarte bine uscate. Sunt acoperite cu un strat de arama, printr-o baia electrolitica pentru a se solodifica si la final sunt suflate cu doua straturi de aur. Sau, daca doamna caruia ii cauti un cadou poarta de obicei argint, poti alege varianta suflata cu argint. Fiecare piesa de aici pe care o poti oferi ca si cadou pentru orice femeie, este unica, la fel ca frunzele de patrunjel.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare