Comunicate de Afaceri

O noua colectie de ghete de piele pentru barbati este disponibila acum la Walk In

Colectia de ghete de piele pentru sezonul rece este foarte diversa si include modele in tendinte de actualitate. Aici se gasesc ghete pentru femei, pentru barbati de toate varstele si pentru orice stil. Ghetele de piele pentru barbati sunt foarte potrivite pentru sezonul rece. Materialele din care sunt confectionate acestea sunt de calitate ridicata, iar finisajele sunt superioare. Talpa ghetelor este rezistenta si dura, chiar si la inghet si nu permite patrunderea apei si a zapezii. Incaltamintea de piele este foarte rezistenta si protejeaza cu succes corpul de frig si de umiditate. Aici se pot gasi ghete din piele naturala mata sau intoarsa cu mai multe culori: clasicele negru, maro si camel, dar si culori speciale, inedite, precum nuante de gri, kaki si albastru, care sunt foarte apreciate de barbati.

<h2>Ghete din piele pentru barbati la reducere speciala de la Walkin</h2>

Ghetele de piele pentru barbati pot fi achizitionate prin comanda online de pe site-ul Walk In. Aici este disponibila o platforma de cumparaturi online care faciliteaza accesul in magazinul virtual si permite cu usurina plasarea comenzilor. Pentru mai multe detalii poti accesa acest link www.walkin-incaltaminte.ro/99-ghete-barbati-din-piele . Incaltamintea este livrata prin intermediul serviciilor de curierat rapid si este transportata in cel mai scurt timp posibil la adresa specificata de client, intr-o perioada incadrata intre 24 si 48 de ore. Daca valoarea comenzii depaseste 199 de lei, atunci livrarea va fi gratuita. Comenzile pot fi plasate si la telefon, cu ajutorul unui operator de la Walk In, la numarul de telefon 0736 617 052.

Walk In are in colectia de ghete de barbati si ghete care nu sunt de piele naturala. Ghetele din piele ecologice sunt, de asemenea, la moda, iar preturile sunt foarte atractive.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare