Comunicate de Afaceri

ANUNT INTALNIRE PROIECT POSDRU/110/5.2/G/89015

Data 17.11.2015
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni !
Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”
Domeniul major de interventie: 5.2. „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”
Titlul proiectului: Dezvoltarea resurselor umane si a liberei initiative in mediul rural
Nr. de identificare: POSDRU/110/5.2/G/89015
Beneficiar: Universitatea Spiru Haret


Universitatea Spiru Haret in calitate de Beneficiar anunta intalnirea cu reprezentantii mediului de afaceri in cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului “Dezvoltarea resurselor umane si a liberei initiative in mediul rural”. Intalnirea va avea loc in data de 19 noiembrie 2015 la sediul Facultatii de Stiinte Juridice, Economice si Administrative Craiova, str. Brazda lui Novac nr.4, sala 204 incepand cu ora 17.
Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat imbunatatirea calitatii resurselor umane in zonele rurale din judetul Dolj in vederea facilitarii accesului la ocupare in activitati nonagricole si de dezvoltare a spiritului antreprenorial si a competentelor necesare pentru desfasurarea unor activitati independente.
Perioada de implementare a fost de 12 de luni, februarie 2012 – ianuarie 2013.
Astfel, in cele 12 luni de implementare, au fost instruite peste 180 de persoane in domenii precum: Utilizarea calculatorului, Limba engleza, Antreprenoriat, Legislatie pentru IMM-uri. Peste 180 de persoane au beneficiat de consiliere si mediere profesionala gratuita care a facilitat contactul grupului tinta cu potentialii angajatori si de activitati gratuite de indrumare si asistenta in vederea infiintarii propriei afaceri si dezvoltarii acesteia.
20 de persoane din grupul tinta au fost indrumate si calificate in meserii cerute pe piata muncii si compatibile cu profilul candidatului. 10 dintre acestea in meseria de frizer si 10 in meseria de zidar.
Sustenabilitatea proiectului se bazeaza pe continuarea, valorizarea si abordarea integrata a rezultatelor proiectului in cadrul parteneriatului dezvoltat prin proiect, precum si in afara acestuia. Rezultatele proiectului pot fi transferate la nivel regional si national catre alte universitati si catre mediul de afaceri.

Informatii suplimentare puteti obtine la: 0723.151.068 Ilie Dragos –manager relatii publice, e-mail: secretariat@dezvoltare-rurala-durabila.ro sau la sediul Facultatii de Stiinte Juridice, Economice si Administrative Craiova str. Brazda lui Novac nr.4 telefon 0251598265.

Website: www.fseromania.ro, www.fonduri-ue.ro, www.europa.eu www.dezvoltare-rurala-durabila.ro
Social Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare