Comunicate de Afaceri

PMB finanteaza proiecte culturale de cartier

Prin aceste proiecte se urmareste coagularea bucurestenilor pentru dezvoltarea sectorului creativ in cartierele in care locuiesc.
In competitie se pot inscrie grupuri de minimum trei persoane, care nu sunt constituite juridic. Aceste grupuri pot aplica in parteneriat cu diverse organizatii. Valoarea totala a fondului este de 135.000 lei, iar suma maxima alocata unui proiect este de 9.000 lei. Un grup poate inscrie cel mult trei proiecte dintre care unul singur va putea fi finantat.

Proiectele trebuie sa fie implementate in Bucuresti, se adreseaza unei comunitati dintr-un cartier si nu trebuie sa includa activitati cu scop comercial. Sunt incurajate proiectele care se desfasoara in cartiere periferice si implica grupuri vulnerabile.
Exemple de activitati: ateliere, expozitii, proiectii de film, cursuri, discutii de grup, prezentari, activitati sportive etc.; inchiderea strazilor in weekend pentru diverse activitati comunitare: gatit in comun, prânzuri comunitare, competitii sportive etc.

Inscrierea ideilor de proiecte se face online - https://arcub.ro/microgranturi-2017 - pana la 1 august a.c., ora 23.59, urmand ca proiectele finale sa fie depuse pana la 10 septembrie.
Proiectele trebuie implementate pana cel tarziu 1 decembrie a.c.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare