Comunicate de Afaceri

Promovare antreprenoriat POSDRU 137309

Data 19 noiembrie 2014
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni!
Axa prioritara 1 „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”
Domeniul major de interventie: 1.2. „Calitate in invatamantul superior”
Titlul proiectului: O noua dimensiune a calitatii in invatamantul superior economic
Nr. de identificare: POSDRU/156/1.2/G/137309
Beneficiar: Universitatea Spiru Haret
Partener: SC Fight For Education SRL

INTALNIRE CU MEMBRII GRUPULUI TINTA

Universitatea Spiru Haret prin Facultatea de Management Financiar Contabil Craiova in calitate de Beneficiar anunta intalnirea cu membrii grupului tinta in cadrul Activitatilor de promovare a antreprenoriatului in randul grupului tinta in cadrul proiectului “O noua dimensiune a calitatii in invatamantul superior economic”.
Intalnirea va avea ca scop promovarea activa a antreprenoriatului in randul studentilor si masteranzilor - membrii ai grupului tina.
Aceasta activitate are un caracter interactiv. O parte din membrii retelei, antreprenori care detin propria afacere, se vor intalni cu studentii din grupul tinta si le vor prezenta drumul parcurs de ei de la idee pana la afacerea detinuta in prezent. Intalnirea va fi moderata de catre experti ai Universitatii Spiru Haret si SC Fight For Education SRL. Se vor prezenta oportunitatile de infiintare si de dezvoltare a unei afaceri, obstacolele intalnite si modalitatile optime de depasire a lor, idei de afaceri, oportunitati de finantare, calitatile necesare unui antreprenor.
Activitatile urmaresc dezvoltarea spiritului antreprenorial si implicit cresterea sanselor ca studentii din grupul tinta sa demareze propria afacere.
Intalnirea va avea loc in data de 21 noiembrie 2014 ora 17,00 la sala 400C la sediul din str. Vasile Conta nr.4. Craiova.
Informatii suplimentare la: mobil 0723.151.068 Ilie Dragos –expert vizibilitate si relatii publice, e-mail: secretariat@cresterea-calitatii-invatamantului.ro sau la sediul Facultatii de Management Financiar Contabil Craiova str. Vasile Conta nr.4 telefon 0251598265.
Website: www.fseromania.ro, www.fonduri-ue.ro, www.europa.eu, www.posdru.edu.ro www.cresterea-calitatii-invatamantului.ro
Social Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare