Comunicate de Afaceri

Seminarii privind egalitatea de gen, de sanse si nediscriminarea in mediul universitar POSDRU/156/1.2/G/137309

Data 13.08.2014
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni!
Axa prioritara 1 „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”
Domeniul major de interventie: 1.2. „Calitate in invatamantul superior”
Titlul proiectului: O noua dimensiune a calitatii in invatamantul superior economic
Nr. de identificare: POSDRU/156/1.2/G/137309
Beneficiar: Universitatea Spiru Haret
Partener: SC Fight For Education SRL

SEMINARII PRIVIND EGALITATEA DE GEN, DE SANSE SI NEDISCRIMINAREA IN MEDIUL UNIVERSITAR

Universitatea Spiru Haret prin Facultatea de Management Financiar Contabil Craiova in calitate de Beneficiar anunta inceperea derularii Seminariilor privind egalitatea de gen, de sanse si nediscriminarea in mediul universitar in cadrul proiectului “O noua dimensiune a calitatii in invatamantul superior economic”.
Promovarea activa, in randul studentilor si masteranzilor - membri ai grupului tina, a principiilor egalitații de gen, de șanse si nedisciminarii in mediul academic constituie unul dintre obiectivele generale declarate ale proiectului.
Universitatea Spiru Haret este angajata in respectarea politicii de șanse egale pentru toate persoanele și nu face discriminari pe baza de: rasa, culoare, origine, varsta, stare civila, sex, orientare sexuala, gen, dizabilitati, religie, in ocuparea forței de munca, programe și activitați educative, admitere la programele de studii.
Respectarea principiilor egalitatii de gen, de sanse si a nediscriminarii sunt piloni de baza ai realizarii unui mediu optim de studiu si ai cresterii calitatii invatamantului superior.
In cadrul acestor seminarii vor avea loc dezbateri, prezentari Power Point, ateliere de lucru. Se vor folosi metode ale educatiei nonformale (Biblioteca vie, Photovoice, World café, etc). La aceasta activitate vor participa membrii grupului tinta, echipa de management, invitati.
Activitatile urmaresc crearea in universitati a unui climat optim de invatare si dezvoltare a potentialului fiecarui student, in care sa fie cultivate valori precum: egalitatea de gen si de sanse, nediscriminarea; dezvoltarea spiritului antreprenorial si implicit cresterea sanselor ca studentii din grupul tinta sa demareze propria afacere.
Informatii suplimentare la: mobil 0723.151.068 Ilie Dragos –expert vizibilitate si relatii publice, e-mail: secretariat@cresterea-calitatii-invatamantului.ro sau la sediul Facultatii de Management Financiar Contabil Craiova str. Brazda lui Novac nr.4 telefon 0251598265.
Website: www.fseromania.ro, www.fonduri-ue.ro, www.europa.eu, www.posdru.edu.ro www.cresterea-calitatii-invatamantului.ro
Social Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare