Comunicate de Afaceri

Vernisaj expozitie de arte plastice, vineri 24 septembrie ora 18 in ceainaria teatrului Act


Invitatie la Vernisaj “Once I had a dream and this is it”


Sala de Lectura, Ceainaria Teatrului ACT cu sprijinul Fundatiei Ileana Mustata organizeaza in perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2010, expozitia personala de pictura “Once I had a dream and this is it” de Laura L. Mihalca.

Vernisajul are loc pe 24 septembrie 2010 de la ora 18:00 la Sala de Lectura, Calea Victoriei 126, etaj 2, Bucuresti.
Invitati vor fi criticul de arta, prof. Bogdan Luchian Pantu si prof. Ileana Mustata. Atmosfera va fi intretinuta pe ritmuri musicale de Andrei Petrescu (Pistol cu capse) & Mihaela Velea – dj set.


“Once I had a dream and this is it” expozitia de pictura in ulei a Laurei L. Mihalca cuprinde o parte din lucrarile sale care dintr-un proiect mai amplu, ce are ca scop imbinarea poeziei si a picturii. Laura L. Mihalca, in present studenta la Universitatea Nationala de arte, Bucuresti, sectia Istoria si Teoria Artei, ne descrie in cateva cuvinte demersul sau artistic.
“Astfel, pentru unele lucrari ce tin de artele plastice am pornit de la poemele mele, ca tema-sursa, iar in cazul altora, poemele au succedat tabloul.
Atat in cazul scrierilor, cat si in cazul picturilor, doresc sa surprind momentul, acel ukiyo-e al timpurilor noastre. Este vorba de fapt de rememorare. Viata inseamna, cel putin pentru mine, o serie de momente pe care le traim si le adunam de-a lungul timpului. Anumite lucruri ne impresioneaza, altele ne schimba complet. Ceva ne enerveaza, ceva ne place: un gust, un parfum, un peisaj, o zi, o noapte, o persoana. Dincolo de tot ce traim in ritmul trepidant al fiecarei zile, raman amintirile. Ce ne amintim? Doar acele lucruri care au creat o impresie puternica, fie ea pozitiva sau negativa.
Inchidem ochii si rememoram ce am trait. Ne aducem aminte de apusuri si rasarituri petrecute pe malul marii, de ceata care cuprinde varfurile muntilor, de o cafea aburinda, intr-o dimineata de toamna, de un vis abstract, de cladirile oraselor care privite global se reduc la geometrii simple.
Sunt senzatii cu care ramanem, poate si dincolo de conturul acestei vieti mai mult sau mai putin pre-stabilite.”
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Autosoft SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare