Comunicate de Afaceri

Otoplastia - solutia eleganta de a scapa de urechile clapauge

Otoplastia te ajuta sa scapi de aspectul inestetic al urechilor decolate, parti ale corpului pe care adesea nu le poti ascunde de vazul tuturor. Este adevarat ca persoanele cu urechi clapauge sunt adesea haioase si de multe ori se fac glume sau se pun etichete celor care au aceasta”malformatie” genetica. Pentru a scapa de aceasta frustrare si nemultumire in privinta aspectului fizic, cabintetul Dr.Sorin Parasca vine in ajutorul tau otoplastia, o operatie care vizeaza modificarea estetica a urechilor clapauge.
<h2>Ce este si cat costa otoplastia?</h2>
De obicei, operatia estetica la urechi sau otoplastia nu se incadreaza in tipul de interventii chirurgicale de risc, deoarece gradul de dificultate nu este unul deloc mare, iar durerile din urma procedurii vor fi la intensitate mica.
Atat copii cat si adulti pot beneficia de otoplastia efectuata de Dr. Sorin Parasca, pentru ca otoplastia este una dintre interventiile chirurgicale destul de usoara care necesita doar anestezie locala. De asemenea, in urma operatiilor estetice la urechi recuperarea se va realiza intr-un termen scurt, iar rezultalele din urma operatiei de otoplastie nu vor lasa urme (cicatrici) vizibile. Daca iti este teama trebuie sa tii ca otoplastia realizeata de dr.Sorin Parasca ( http://drsorinparasca.ro/otoplastia/ )se remarca prin profesionalismul domniei sale ti va oferi increderea necesara inceperii acestei actiuni de otoplastie, iar rezultatele finale te vor incanta in mod sigur! Aspectul fizic este foarte important, iar daca vei considera faptul ca urechile clapauge iti ofera dezavantaje si in acelasi timp iti produc disconfortul de a nu te simti bine in propria piele, apeleaza la Clinica Sorin Parasca si in cel mai scurt timp vei fi programat pentru otoplastia de care ai nevoie. Otoplastia este o arta, iar cel care s-a dovedit un adevarat expert in operatii estetice la urechi este renumitul chirurg-estetician, Dr.Sorin Parasca!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare