Comunicate de Afaceri

Piata de smartphone-uri va creste cu 58% in 2011

Euristic Partner adera la noile standarde de calitate pentru smartphone-urile Nokia la singurul Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti.

Bucuresti, 29 aprilie 2011 – Conform Gartner, se preconizeaza ca piata globala de smartphone-uri va atinge 470 de milioane anul acesta, crescand cu 58% fata de 2010. Cota de piata Android creste de la 23% la 38,5%, estimandu-se un trend ascendent chiar pana la 49% in 2012. Specialistii Gartner sunt de parere ca, odata cu cooperarea dintre Nokia si Microsoft, in promovarea Windows Phone, smartphone-ul va deveni a doua cea mai importanta platforma mobila, dupa Android (sursa article-top.com).

Odata cu inaugurarea primului Nokia Care din Europa in 2010, la Bucuresti, Euristic Partner ridica standardele de calitate de service pentru utilizatorii Nokia. Piata locala de smartphone-uri a crescut simtitor in ultimii ani, oamenii de afaceri desfasurand tot mai multe activitati mobile. Aceasta crestere a generat nevoia de suport modern in conditii internationale de service, cu o viteza rapida de raspuns si rezultate pozitive. Euristic Partner vine in intampinarea acestor cerinte cu solutiile tehnice potrivite.
Intr-un spatiu modern si plin de culoare, clientii se bucura de o echipa dinamica de experti, de tehnologii de reparatie superioare si de suport pentru telefoanele mobile Nokia, indiferent ca acestea sunt sau nu in regim de garantie. Mai mult, la Nokia Care se deruleaza periodic promotii speciale de fidelitate cu multe beneficii pentru clienti.

Despre Nokia Care
O noua dimensiune de calitate pe piata de service de telefonie mobila din Romania.

Servicii:
• servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
• service in afara regimului de garantie
• service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
• servicii de reciclare a telefoanelor uzate
• servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.

Echipa Nokia Care se remarca prin asistenta de service la standarde internationale si sta la dispozitia clientilor de luni pana vineri intre orele 10:00 si 20:00, si sambata intre orele 10:00 si 16:00.


CONTACT:
Cristina Cojocaru
Marketing Manager | Euristic Partner
Telefon: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Email: cristina.cojocaru@euristic-partner.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Expo Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare