Comunicate de Afaceri

Primul club de echitatie care aduce stilul Western in Bucuresti - Western Dream

Stresul si oboseala din timpul saptamanii afecteaza starea generala de bine a oamenilor si le scade capacitatea de a fi fericiti. De aceea, este bine sa invatam sa ne relaxam si sa uitam, din cand in cand, de rutina obositoare si stresanta.
Una din cele mai eficiente si placute metode de relaxare este la un club de echitatie. In mijlocul naturii, in aer liber si in compania unor animale deschise si calde, calaria te elibereaza de stres, indiferent cat de greu iti este sa te desprinzi de problemele obisnuite. Iar cel mai frumos club de echitatie in apropiere de Bucuresti este Western Dream.

<h2>Western Dream – un club de echitatie 100% western</h2>
Western Dream este un club de echitatie: http://www.westerndream.ro/echitatie-agrement in apropiere de Bucuresti, in zona Snagov, care practica echitatia in stil Western. Stilul western este recunoscut prin harnasamentul special si prin echipamentul diferit, caruia ii este specifica palaria de cowboy. Stilul este folosit pentru lucrul la ferma, rodeo etc si e foarte popular datorita practicabilitatii sale.
Lectii de calarie pentru incepatori, dar si pentru avansati
La deosebitul club de echitatie Western Dream, fie ca esti incepator, fie ca esti profesionist, ve beneficia de o experienta ecvestra in stil western de neuitat. Instructorii profesionisti de aici te vor indruma pentru a invata modul corect in care se conduce un cal. Lectiile de calarie pentru incepatori costa 40 de lei (30 de minute) sau 60 de lei (45 de minute), iar cele pentru avansati costa 50 de lei (30 min) sau 70 de lei (45 de minute). In plus, daca iti faci un abonament de 10 sedinte, o primesti pe a unsprezecea gratis.

<h3>Echitatie de agrement la primul club de echitatie in stil western - Western Dream</h3>
Daca stii deja sa calaresti si esti pasionat de cai, vino la Western Dream sa iti petreci timpul calare, prin diverse activitati de agrement, precum sarituri peste obstacole, acrobatii calare, tir cu arcul calare, cursuri de pictura.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare