Comunicate de Afaceri

Profile PVC la standarde inalte de calitate

Profilele PVC Salamander Streamline se claseaza prin standardul calitatii, fiind de provenienta nemteasca. Profilele PVC Salamander Streamline are centru de productie si centrul logistic in Bavaria si este importat direct in Romania de catre Dafco Fendoor.

Ceea ce diferentiaza profilele PVC Salamander Streamline de restul profilelor este rezistenta la intemperii, dar si la variatiile mari de temperature.

<h2>Caracteristici ale profilelor PVC Salamander Streamline</h2>

Profilele PVC Salamander Streamline sunt dotate cu 5 camere de izolare termica, ceea ce va asigura o izolare impecabila, care- in timp- va va aduce si castiguri materiale, facturile ne mai fiind atat de mari iarna. Durata de viata a profilelor PVC Salamander Streamline este aproximata sa atinga si pana la 50 de ani!

Designul ferestrelor de profil PVC Salamander Streamline este de actualitate- drept sau rotunjit- oferind o nota de eleganta si unicitate incaperii. Datorita suprafetei plane si lucioase a profilelor PVC Salamander Streamline, acestea sunt foarte usor de curatat, cu orice solutie de curatare- deoarece particulele fine de praf nu pot sa adere. Asadar, indiferent de culoarea pe care o alegeti pentru ferestrele de profil PVC Salamander Streamline, veti face un minim de efort in ceea ce priveste curatarea acestora.

Aici gasesti toate modelele de termopane Salamander: http://dafco.ro/ferestre/salamander-streamline/

<h2>Pentru profilele PVC Salamander Streamline ai nevoie de o firma specializata</h2>

Importatorul direct in Romania de ferestre de profile pvc Salamander Streamline este Dafco- firma care s-a afirmat prin intermediul calitatii serviciilor oferite, dar si prin produsele de calitate pe care le livreaza. Pentru a intra in contact cu unul dintre specialistii Dafco, nu trebuie sa depuneti foarte mult efort! E vorba de numai un click. Accesati Dafco si alegeti termopanele de calitate pentru casa dumneavoastra si bazati-va pe Dafco sa va ofere cele mai bune solutii prin montare si prin alegerea modelului perfect de ferestre termopan.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare