Comunicate de Afaceri

Profita de reducerile la gentile din piele create de HotStepper

Odata cu venirea toamnei trebuie sa iei in calcul toate obiectele vestimentare si accesorii pe care le vei purta in acest sezon.
In acesta toamna gentile trebuie sa fie tridimensionale in diverse culori care sa alunge din monotonia acestui anotim ploios. fie ca sunt simple sau cu imprimeuri florale ori din panza.
Iata cateva tipuri de genti in tendinte in toamna anului 2013:
Genti gen sac. Anul acesta se poarta genti gen sac, fie ca sunt de dimensiuni mari sau mici, de forme patrate, rotunde sau dreptunghiulare, accesorizate cu pietre, lanturi, din piele de sarpe sau piele stantata, gama este foarte larga ai de unde alege.
Genti din tesaturi de lana. In trend sunt si gentile din tesaturi de lana sau dar si cele din piele de caprioara sau piele nubuc, neteda sau stantata, gentile matlasate, din catifea sau lac. Combinatia de materiale la genti din piele precum cele de pe http://www.hotstepper.ro/9-genti este permisa in acest sezon de toamna-iarna 2013-2014.
Gentile cu imprimeuri florale. Chiar si toamna imprimeurile florale persista. Gentile cu imprimeuri florale merg de minune cu tinutele sobre de toamna, dandu-le putina culoare si o nota de veselie.
Gentile mari, din piele. La moda vor ramane intotdeauna gentile clasice din piele. Toamna 2013 le schimba doar dimensiunile.
Noile tendinte sunt cat se poate de variate, tu ce alegi sa porti toamna aceasta? Care este modelul potrivit pentru tine? Pentru anul acesta, marii designeri au readus in moda o noua tendinta si anume, gentile din piele naturala cu modele clasice, care dispun doar de doua bretele scurte sau de bretele in marime medie. Pe langa acestea, unele mai vin echipate si cu bretea lunga care merge desprinsa oricand si purtata cu mare usurinta la orice tinuta.
In acest an 2013, cele mai populare si cautate genti sunt cele elegante si comode care dispun de o mare varietate de buzunare si care pot fi purtate la orice outfit de zi cu zi. Cand vine vorba de culori trebuie sa stii ca negrul si nuantele de nude se numara printre preferintele designerilor, dar sa nu uitam si de modelele de genti din piele naturala color blocking sau neon.
O geanta facuta in totalitate din piele naturala are avantajul ca, poate sa isi pastreze aspectul de la inceput pentru o perioada mult mai lunga de timp. Dupa cum stii deja, o geanta confectionata din piele sintetica nu mai are acelasi aspect dupa doua luni de purtare zilnica asa ca, cel mai indicat ar fi sa iti achizitionezi numai genti din piele de acum incolo.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare