Comunicate de Afaceri

Promoafaceri.com va invita la Transilvania Fest 2010 si pune la bataie noi premii

In cadrul evenimentului, promoafaceri.com ofera expozantilor trei premii constand in pachete de promovare gratuita, timp de un an. Concursul, desfasurat in contextul campaniei \"Fiti Gold, Silver sau Bronze - 12 luni gratuit\", este sansa pe care echipa directorului de publicitate o acorda producatorilor la nivel local.

Organizatorii Transilvania Fest 2010 va asteapta la Biertan cu placinte si prajituri de casa, clatite cu urda, branzeturi de casa si lapte de capra, borcane de miere si dulceturi, precum si cu prune uscate de casa.

Dorul de un compot de mure si de un colt aburind de paine de casa se poate satisface doar in patru ore, cam cat dureaza drumul de la Bucuresti la Biertan (intre Medias si Sighisoara). Copiii isi vor putea lua portia de sanatate la degustarile de cas si vor putea participa la concursul \"Aventura simturilor\". Tot pentru ei, dar nu numai, este organizata si expozitia de animale, de vineri pana sambata, de dimineata pana la apusul soarelui.

Mestesugarii din comuna, dar si din zonele Sibiu, Cluj si Sighisoara vor fi prezenti la eveniment pentru a demonstra ca portul popular, cojoacele, pieptarele, mileurile si alte obiecte de mana sau lucrate la razboiul traditional traiesc cu aceleasi culori de sute de ani, cu aceleasi modele si cu aceeasi naturalete. Ca amintiri, de la Biertan, puteti alege atat icoanele pe sticla de la Copsa Mare, cat si botoseii impletiti pentru cei mici.

Promoafaceri.com este un director de publicitate on-line in care sunt promovate firme si evenimente din sectorul business.

Proiectul a fost gandit pentru a incuraja mediul de afaceri din Romania si pentru a sprijini initiativele firmelor care au inteles ca orice activitate trebuie sustinuta printr-o promovare eficienta.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: PROIECT COST INVEST SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare