Comunicate de Afaceri

Secretarul General IRU (International Road Transport Union), Umberto de Pretto, si-a anuntat prezenta la "The Most Beautiful Truck and Chopper Festival" de la Targu Mures

Festivalul “The Most Beautiful Truck and Chopper Festival” se apropie cu pasi repezi, mai sunt putine zile pana cand autodromul IFPTR SANPAUL-Targu Mures va deveni scena de desfasurare a concursurilor pentru fantasticele choppere si camioane tunate, atent ingrijite si pregatite de catre proprietarii lor.

Invitatul special al organizatorilor este Umberto de Pretto, secretarul general IRU (International Road Transport Union).
Umberto de Pretto și-a inceput activitatea la IRU in 1995 si a fost numit in functia de secretar general adjunct in 2002. Acesta are o puternica experienta castigata in cei 18 ani de cand lucreaza in cadrul IRU, el fiind numit secretar general al acestei organizatii pe 1 Iunie 2013.
Anterior, el a lucrat pentru Camera Internationala de Comert la Paris si pentru Parlamentul canadian la Ottawa. S-a nascut in 1961, are cetatenie italiana si canadiana, este casatorit si tatal a doi copii.
Secretatul General IRU va da startul jurizarii in competitia “Cel Mai Frumos Camion” impreuna cu Dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Programul se anunta foarte variat si tentant pentru iubitorii de adrenalina, de motoare si de muzica buna. Vom avea parte de alegerea celui mai frumos camion, a celui mai frumos chopper si a celui mai bun sofer profesionist.
Publicul va avea un cuvant greu de spus in cadrul „concursurilor de frumusete”, asadar este asteptata cat mai multa lume la festival pentru a-si vota favoritul.
Spre seara, trupele Zdob&Zdub si Trooper vor completa acest show exploziv si vor canta si incanta audienta cu melodiile lor deja consacrate.

Evenimentul va fi onorat si de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U.N.T.R.R., Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor.

Sponsorii festivalului sunt: Cosmote, MOL Romania, Mercedes-Benz, Scania, CTE-trailers, Bridgestone, Schmitz-Cargobull, Michelin, Cefin Trucks, Vialtis, My Moto, Vesta.

Parteneri media: Radio ProFM, Top Gear, Gsp.ro, Tranzit, Romania Libera, Ring, Click, Zi de zi Mures, Truck&Van, Cargo Magazin, AutoReport.ro, RBT, Ziua Cargo, Mașini și Utilaje, Coffee Break, Nine O’clock, Gadgetrends.ro, Pemotoare.ro, 4Tuning.ro, Radio Targu Mureș, Bursatransport.ro.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu CJ Mures.




Despre U.N.T.R.R.
U.N.T.R.R – Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, fondata in 1990 pe principii democratice. U.N.T.R.R promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare si pana in prezent peste 13.000 de membri.

Despre IFPTR
IFPTR - functioneaza ca furnizor de formare profesionala de specialitate, avand un numar de 47 de centre autorizate de Ministerul Transporturilor pentru desfașurarea activitaților de pregatire si perfectionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere. IFPTR deruleaza programe de formare inca din iulie 1999. Absolvenții cursurilor IFPTR exercita ocupații cu responsabilitați in domeniul siguranței rutiere (șoferi profesioniști, manageri de transport, consilier ADR ș.a.). Numarul cursanților școlarizați de IFPTR pe parcursul celor 14 ani de activitate depașește 600.000.

Despre AdBrain Partners
AdBrain Partners este o agentie de publicitate full service, aflata pe piata din Romania inca din anul 2001. In prezent, agentia ofera o larga varietate de servicii in publicitate: strategie de comunicare, media planning&buying, creatie, pre-press & design graphic, DTP, PR, social media, BTL & productie, client service.


















Social Media
Vezi toate articolele autorului: On Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare