Comunicate de Afaceri

Sezonul estival anunta reduceri majore la Boutique Mall

In prag de sezon estival, Boutique Mall a decis sa reduca preturile considerabil la o gama vasta de produse.
Fiind unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, care comercializarea articole vestimentare si accesorii de firma, b-mall.ro se adreseaza unui public larg, ahtiat dupa haine la moda si originale.
Articolele vestimentare semnate de cei mai cunoscuti designeri din lumea intreaga sunt la indemana consumatorilor din Romania, de cativa ani buni. Desi publicul este multumit de serviciile si produsele Boutique Mall, magazinul le ofera o noua dovada de profesionalism: reduceri substantiale la mai multe categorii de produse.
Astfel, clientii interesati sa isi innoiasca garderoba cu un articol care sa le aduca un plus de stil si de originalitate, au ocazia de a-l cumpara la un pret foarte bun. Reducerile ajung pana la 70% din pretul initial al produsului. Si este vorba de articole care apartin unor branduri diferite: Adidas, Guess, Hugo Boss, Nine West, Lacoste, Vans, Converse, Nike, Calvin Klein si multe altele.
Asadar, daca sunteti in cautarea unei noi perechi de ochelari de soare originali, sau poate vreti sa va innoiti din cap pana in picioare, pentru o tinuta cu stil, b-mall va ofera ocazia perfecta. Trebuie mentionat si faptul ca stocul este limitat. De accea, va sfatuim sa va grabiti. Nu exista niciun risc, intrucat Boutique Mall va asigura returul gratuit in cazul in care va razganditi sau produsul nu va satisface.
Boutique Mall va invita sa profitati de reducerile generoase la articolele dumnevoastra preferate ca sa aveti parte de o vara originala.
Daca sunteti interesati de povestea magazinului online Boutique Mall si cum a ajuns el in forma de astazi, puteti citi acest articol de pe Wall Street: www.wall-street.ro/special/romania-comertului-online/154501/boutique-mall-fara-reclama-nu-existi-investim-o-suma-din-sase-cifre-in-marketing.html
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionx Center

Comentarii

Cauta

Categorii populare