Comunicate de Afaceri

Sony anunta lansarea celui mai usor eReader din lume

Cu ajutorul touch-screen-ului, cititorii pot selecta o carte, intoarce paginile cu degetul, vizualiza paginile prin pinch-zoom, selecta un cuvant pentru a-i afla sensul sau pentru a-l traduce intr-una din limbile franceza, germana, spaniola, olandeza si italiana. Nu lipseste posibilitatea de a face insemnari pe pagina sau de a evidentia anumite pasaje. Alte optiuni: schimbarea marimii si stilului fontului, vizualizarea galeriilor foto, functia de audio-player care poate fi activata in timpul lecturii.

Reader Wi-Fi mai bifeaza o premiera, fiind primul eReader care va oferi acces wireless pentru imprumutul gratuit de carti electronice din reteaua de biblioteci publice americane si canadiane. In regim de lucru wireless, Reader Wi-Fi are o autonomie de 3 saptamani.

Lansarea pe piata va avea loc in octombrie, marcand totodata si debutul parteneriatului dintre Sony si J.K. Rowling. Fanii Harry Potter vor putea descarca gratuit prin Reader Wi-Fi primul volum al seriei, Harry Potter si Piatra filozofala.

Reader-Wi-Fi va avea un pret de vanzare de aproximativ 149$, urmand a fi diponibil inclusiv online pe http://store.sony.com si pe site-urile retailer-ilor autorizati.



............
Comunicat preluat de pe www.prnewswire.com, tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia dreptului de autor (v. Termeni si conditii)
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare