Comunicate de Afaceri

Studiu - fumatorii sunt mai sanatosi de cand folosesc tigara electronica

Un website din strainatate foarte important in domeniul tigarilor electronice a realizat un studiu, in urma caruia s-a constatat faptul ca marea majoritate a persoanelor care vapeaza tigari electronice au simtit o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate de cand au renuntat la fumatul tigarilor clasice - cancerigene.

Din cei 1000 de vaperi care utilizeaza tigara electronica, 98% dintre acestia au declarat faptul ca, de cand au incercat tigara electronica - au fumat mult mai putine tigari clasice. In mare parte - acestia au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica fara ca sa isi propuna acest lucru in mod obligatoriu.

Totodata, 63,9% dintre acestia au raportat o imbunatatire foarte importanta in privinta tusei de fumator (cunoscuta si sub denumirea de tusa tabagica) dupa ce au renuntat la tigarile din tutun. Doar o mica parte din persoane - aproximativ 3,4% au spus ca tusea tabagica a ramas in continuare aceeasi.

O foarte mare parte din persoanele care au participat la studiu, adica un numar de 70 de procente dintre acestia - au declarat faptul ca au experimentat o crestere notabila a capacitatii pulmonare, dupa ce au renuntat la fumat. 22,2% din aceste afirmatii referitoare la cresterea capacitatii pulmonare au fost confirmate si de catre doctori specialisti.

Vestea si mai buna este ca rezultatele pozitive continua: 72,9% din persoanele examinate au resimtit totodata si o crestere a capacitatii si a abilitatii de a executa exercitii fizice. 66% dintre acestia au raportat totodata si ca au simtit o crestere semnificativa a capacitatii de a efectua activitatile obositoare ce fac parte din rutina zilnica.

Datele din studiul acesta au fost analizate si inspectate si de catre doctorul Konstantinos Farsalinos, doctor care a efectuat la randul sau un numar mare de studii promitatoare legate de aceste dispozitive anti-fumat si de efectele aferente.

Conform doctorului Farsalinos, imbunatatirile starii de sanatate nu au fost foarte mari la persoanele care au continuat sa fumeze si tigari obisnuite, in paralel cu cele electronice. Insa, efectele benefice au fost totusi sesizate cu usurinta.

Rezultatele acestea nu sunt primele rezultate de acest gen, alte studii avand aceleasi deznodaminte pozitive.

Cifrele ne indica faptul ca, indiferent de frecventa folosirii tigarii electronice, acest dispozitiv cu adevarat revolutionar contribuie foarte mult la reducerea numarului de tigari obisnuite fumate, contribuie totodata si la starea de sanatate generala a utilizatorilor precum si reprezinta un pas major si definitoriu in drumul spre renuntarea la fumat.

Tigara electronica utilizata trebuie sa fie de calitate. De aceea, va recomandam numai distribuitorii si magazinele online cu adevarat importante precum Vipercig. Puteti sa va achizitionati tigari electronice si consumabile direct de pe site-ul http://www.vipercig.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vipercig

Comentarii

Cauta

Categorii populare