Comunicate de Afaceri

Tehnici de vanzari de succes cu Alexander Fuhrmann | 19-20 iulie 2014

In perioada 19 - 20 iulie 2014 CODECS organizeaza la Bucuresti cursul Tehnici de vanzari de succes.

Programul urmareste pasii vanzarii si le va permite participantilor sa mentina initiativa in relatiile cu clientii lor, imbunatatind astfel relatia cu piata pe care o servesc. Firul calauzitor al programului este faptul ca increderea clientilor este un factor critic in succesul unui agent de vanzari si metoda cea mai directa de a castiga increderea cuiva este disponibilitatea de a-i intelege nevoile. Si intelegerea nevoilor se face prin intrebari dechise. Vom exersa si vom dezvolta capacitatea participantilor de a pune intrebari deschise. Intrebarile deschise sunt importante pentru ca prin ele vanzatorul poate arata ca este un profesionist capabil sa contribuie la rezolvarea nevoilor clientului. Vom defini Trasaturile, Avantajele si Beneficiile unui produs si vom vedea ca succesul vanzarii depinde in mare masura de capacitatea noastra de a vinde Beneficii. Pornind de la nevoile clientului vom prezenta oferta noastra ca un pas in directia solutionarii acestor nevoi. In final vom vedea cum se incheie cu succes o vanzare. Vom recunoaste semnalele de cumparare si vom cere comanda. Tema finala a programului va fi reprezentata de activitatile post-vanzare, eficienta personala si vom incheia cu un exercitiu in care fiecare participant va ilustra o vizita de vanzare si va primi feedback din partea grupului.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Programul Tehnici de vanzari de succes este sustinut de Alexander Fuhrmann.

Alexander s-a nascut in 1955 in Romania. El are o licenta in matematica, de la Universitatea din Haifa, Israel si un MBA de la Universitatea Europeana de la Bruxelles. Dupa o serie de functii de conducere cu importante companii multi-nationale, cum ar fi Banca Hapoalim, Henkel, iar apoi Coca-Cola Company, a inceput propria sa afacere inca din 1996. Domeniile sale principale de expertiza sunt: abilitati de comunicare, vanzari si programe de negociere, iar recent, el a dezvoltat o serie de programe axate pe Intelepciunea in Management (Wisdom Management). Un aspect-cheie in programele sale este recunoasterea faptului ca increderea reprezinta ingredientul care leaga grupurile, iar capacitatea de a genera incredere este conditia pentru un mediu de lucru bun.

o Durata: 2 zile | 19-20 iulie 2014
o Locatia: Sediul CODECS din Strada Agricultori nr.37-39, sector 2, Bucuresti
o Pret: 440 Euro/participant +TVA (in aceasta suma sunt incluse mesele de pranz si coffee-break-urile)

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2014 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CODECS

Comentarii

Cauta

Categorii populare