Comunicate de Afaceri

Tendinte incaltaminte pentru primavara 2013 - Zega Store

Pantofii cu elemente metalice: fie ca sunt negri, aurii, argintii sau chiar colorati, pantofii cu aplicatii metalice isi pastreaza pozitia pe podiumuri.
Pantofii cu varf ascutit, sau chiar metalic vor fi mereu feminini iar in aceasta primavara nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra.
Cizmele, sandalele sau pantofii cu multe barete – asemanatoare cu sandalele gladiator, diferenta fiind facuta de tocuri inalte sau platforme, sunt indraznete, chic si sexy si perfecte pentru fashionistele nonconformiste.
Pantofii in nuante pastelate, foarte la moda in aceasta primavara, sunt perfecti pentru ca se pot asorta cu aproape orice.
Pantofii transparenti, de asemenea, nu vor lipsi din primavara acestui an, fie ca e vorba de cateva portiuni sau accente transparente, sau tocuri din plexiglass.
Pantofii cu platforma cu talpa ortopedica se vor purta in continuare, fiind comode si, in acelasi timp, chic!
Imprimeurile florale sau de reptile se vor purta, de asemenea, pe pantofi sau sandale.
Sandalele fara tocuri sau <a href=\"http://www.zega.ro/femei/incaltaminte_balerini.html\">balerinii</a> nu vor disparea nici in acest an, fiind extraordinar de comozi si versatili.
Tot in categoria pantofilor comozi, vom regasi in trend pantofii oxford sau pantofii cu influente masculine, cu talpa foarte joasa si varf scurt si ascutit.
Vezi aici intreaga colectie de <a href=\"http://www.zega.ro/femei/incaltaminte_pantofi.html\">pantofi Zega Store</a>!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Divine Hair

Comentarii

Cauta

Categorii populare