Comunicate de Afaceri

Top Inc. Magazine: Firmele cu ce mai rapida crestere din America

Analiza Inc Magazine are la baza procentele si ritmul de crestere a veniturilor firmelor cu capital privat intr-un interval de 3 ani, avand ca ani de referinta 2007 si 2010.
Analiza a relevat cifre impresionante in actualul context economic, printre care o rata medie de crestere a companiilor in aceasta perioada de 94% si 350.000 de locuri de munca create in ultimii 3 ani.

Profilul companiilor, baze de date cu interogari multiple, topuri si liste diverse cu cei mai activi angajatori, cei mai buni antreprenori femei, cele mai bune firme online, cele mai bune firme ale etnicilor americani, acestea si multe altele se regasesc in analiza Inc Magazine.

In acest an, firma cu cea mai rapida crestere din America este ideeli, un retailer online din New York, ale carei venituri au crescut in perioada 2007-2010 de la 189,510 USD, la 77,7 mil. USD. Ideeli are 4 milioane de membri inregistrati si o strategie de vanzari bazata pe reduceri in anumite intrvale orare.

Topul Inc. Magazine poate fi consultat aici: www.inc.com/500


............
Articol preluat de pe PR Newswire (www.prnewswire.com), tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia drepturilor de autor (v. Termeni si conditii)

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare