Comunicate de Afaceri

UNTHINK.com anunta o revolutie a platformelor sociale

UNTHINK a intrat in atentia publicului si a specialistilor in data de 19 august, printr-un comunicat de presa agresiv care ataca gigantii media Facebook, Google+ si toate celelalte platforme sociale. UNTHINK le numeste “modele de business mincinoase” care atrag utilizatorii oferindu-le “iluzia ca sunt liberi”, dupa care ii “supune unei litanii de practici abuzive” prin care site-urile de socializare cauta sa se imbogateasca de pe urma utilizatorilor lor.

Potrivit ultimului sau comunicat, filozofia de business UNTHINK este total opusa celei Facebook, bazata pe un invechit model de tip win-lose, noi castigam, ei pierd. Companiile au obligatia de a-si trata clientii ca niste actionari, se precizeaza in comunicatul UNTHINK, de a le oferi proprietatea continutului.

“Noi nu suntem o alta retea sociala. Noi suntem o Revolutie sociala”, este sloganul-manifest al UNTHINK. “Esti un Unthinker? Vrei sa iei parte la revolutie? Intra pe UNTHINK.com si inregistreaza-te”.
UNTHINK Corporation este o companie IT cu sediul in Tampa, Florida, fondata in 2008, care numara peste 100 de angajati.


............
Comunicat preluat de pe www.prnewswire.com, tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia dreptului de autor (v. Termeni si conditii)
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare