Comunicate de Afaceri

Untul de shea nerafinat - bun pentru sanatate

Untul de shea nerafinat este obtinut din grasimea obtinuta din nucile arborelui de shea, de vegetatie spontana. Untul de shea nerafinat este un unt vegetal, extrem de benefic pentru piele, fiind bogat in vitaminele A, E si F si acid oleic ( peste 50% din componenta), stearic si palmitic. Este de remarcat ca Institutul American pentru Unt de Shea a enumerate 21 de beneficii confirmate ale untului de shea nerafinat.

<h2>Beneficii ale untului de shea nerafinat oferit de Biovoice.ro</h2>

Fiind foarte bogat in acizi grasi esentiali, untul de Shea nerafinat oferit de Biovoice.ro are o capacitate impresionanta de hidratare a pielii si stimulare a procesului de regenerare celulara. Untul de shea nerafinat este indicat pentru ingrijirea pielii si/sau a parului. In functie de efectele pe care ti le doresti, untul de shea nerafinat poate fi combinat cu alte uleiuri de aromaterapie sau vegetale.

Fiind bogat in vitaminele A, E si F, untul de shea nerafinat de la Biovoice.ro hraneste in profunzime pilea, contrinbuind la sanatatea acesteia, conferindu-i un aspect fin si sanatos. Untul de shea nerafinat face minuni asupra pielii expuse in mod repetat la soare, ajutand la tratarea petelor aparute. De asemenea, untul de shea nerafinat este un tratament eficient asupra ridurilor, dand rezultate vizibile.

Un alt beneficiu al unutuil de shea nerafinat oferit de Biovoice.ro este ca ofera hidratare parului uscat si deteriorate, reparandu-l de la radacina pana la varfuri.

Untul de shea nerafinat este benefic si pentru cei mici. Neavand in componenta elementi chimici, untul de shea nerafinat recomandat de Biovoice.ro poate fi utilizat cu incredere si pentru bebelusi, ferindu-i pe acestia de iritatii provocate de scutece.

Daca iti doresti si tu un asemenea produs minune, untul de shea nerafinat se gaseste pe http://biovoice.ro/unt_de_shea la un pret avantajos.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare