Comunicate de Afaceri

Velessa.ro lanseaza oferta de creta de par

Creta de par este un produs ideal pentru femeile care doresc o schimbare de look temporara, care permite ajutarea sau revenirea rapida la forma initiala. Creta nu ataca parul si poate fi indepartata usor, prin samponare.

Creta de par este special creata pentru colorarea parului si nu are aceeasi structura cu cea obisnuita. Este important sa se apeleze la surse de incredere pentru achizitie in vederea evitarii pacalelilor.

http://Velessa.ro este primul magazin online din Romania specializat in comercializarea cretei de par. Specialistii sai stau la dispozitia clientilor pentru sfaturi si recomandari, iar sectiunea de articole include informatii pretioase referitoare la metodele de aplicare si de indepartare, precum si la potrivirea culorilor cu tipul de ten sau de par, trenduri etc. De asemenea, specialistii au ales videoclipuri utile de tip tutorial care sa ofere o idee mai clara asupra intregului proces.

Intrucat styling-ul este un domeniu complex, iar simpla colorare a parului reprezinta doar o mica parte dintr-un look, utilizatorii vor gasi pe website si informatii despre extensiile de par si genele false. Oferind informatii variate despre par si ingrijirea acestuia, precum si despre genele false si metodele de aplicare, website-ul este nu doar un magazin online, ci o adevarata resursa pentru orice femeie pasionata de fashion si hairstyling. Velessa.ro invita toate femeile care folosesc creta de par sau sunt intersate de aceasta sa posteze review-uri si comentarii, astfel incat sa formeze o comunitate prietenoasa.

Unul dintre trendurile actuale majore consta in colorarea partii inferioare a parului lung intr-o culoare puternica (albastru neon, verde, roz etc). Printre vedetele care au adoptat acest trend se numara Kesha, Katy Perry, Demi Lovato, Rita Ora, Kylie Jenner sau Willow Smith.

Metoda permanenta de realizare a acestui look este complicata si necesita supunerea parului la niste procedee chimice daunatoare (decolorare, vopsire etc). Cu ajutorul cretei de par se poate obtine acelasi look pentru un cost considerabil mai redus si fara a afecta parul. Creta de par nu actioneaza negativ asupra scalpului si nici asupra firelor de par.

Paleta de culori de creta disponibila pe Velessa.ro este foarte variata. Culorile sunt toate cele in trend in momentul actual. Seturile se pot cumpara in variantele de 6, 12 si 24 de culori, astfel incat clientii sa poata alege optiunea potrivita pentru preferintele lor.

Creta este potrivita pentru colorarea oricarui tip de culoare naturala (blond, brunet, roscat) si oricarei lungimi de par. Aceasta ofera un look cu totul aparte care se va distinge cu usurinta. De asemenea, creta nu se consuma foarte usor si poate fi pastrata pentru mai mult timp.

Velessa.ro are o oferta accesibila, preturile fiind foarte atractive si potrivite atat pentru tineri, cat si pentru femeile interesate de moda. Livrarile se fac in timpul cel mai scurt in toate zonele tarii. Transportul se face in mod expres prin curier.

Pentru mai multe informatii referitoare la creta de par, Velessa.ro sau comenzi accesati http://velessa.ro/

Ne mai puteti gasi de asemenea si pe:
Facebook: https://www.facebook.com/Velessa2016/
Google+: https://business.google.com/b/118330206589028410721
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kronos

Comentarii

Cauta

Categorii populare