Comunicate de Afaceri

Vezi aici noua oferta de pe don-men.com la sacouri de barbati

Nu conteaza daca este vorba de oameni de afaceri sau de contabili, de profesori, de nuntasi sau corporatisti, peste tot exista oameni care poarta sacou de barbati. In 90% dintre cazuri, tinutele sunt purtate gresit.
<h2>Care sunt elementele care fac diferenta intre un sacou de barbati bun sau prost?</h2>
Materialul si detaliile fac diferenta intre un sacou de barbati bun si unul slab, practic, aceste lucruri fac diferenta intre un barbati bine imbracat si unul slab imbracat. Croiala este super importanta. Un sacou de barbati elegant trebuie sa fie croit pe corp, exact cum se gasesc pe Don MEN, un magazin online de haine de barbati. Nici nu va dati seama ce diferenta mare face croiala.

La orice sacou de barbati de aici: gulerul camasii nu trebuie niciodata sa iasa peste. Gulerul camasii trebuie sa nu acopere reverul sacoului sub nicio forma. Probabil ca unul dintre cele mai urate lucruri la un barbat este ca manecile sacoului pe care il poarta sa fie pana la jumatatea degetelor. Lungimea sacoului trebuie sa fie in asa fel incat sa acopere fesele. De asemenea, sacourile cu 2 taieturi in spate se poarta anul acesta, deoarece ofera foarte multa libertate de miscare.
O alta mare problema pe care intampina barbatii atunci cand cumpara un sacou de barbati de pe don-men.com este aceea ca nu stiu sa inchida corect nasturii. Prima regula si cea mai importanta este aceea ca ultimul nasture nu se inchide niciodata. Ultimul nasture, adica cel de jos. Daca ti-ai comandat online de aici: http://www.don-men.com/sacouri-barbati/elegante.html un sacou de barbati elegant cu 3 nasturi trebuie sa stii ca doar cel din mijloc trebuie sa fie inchis. De asemenea, la sacourile cu 2 perechi de nasturi se incheie doar primul si poate cel mai important lucru, de cate ori ne asezam trebuie sa ne deschidem nasturii. Niciodata nu stam asezati cu nasturii incheiati.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare