Comunicate de Afaceri

Comert

Sisteme de filtrare a apei cu impact pozitiv major asupra sanatatii

Apa filtrata de la robinet este net superioara celei imbuteliate, de aceea merita sa fie consumata in detrimentul apei pe care o puteti cumpara de la magazin. Aceasta are un flux continuu si nu este depozitata in bidoane de plastic, care ii pot altera gustul si consistenta. Apa imbuteliata isi pierde proprietatile la doar cateva ore dupa a fost deschisa.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Black Friday in Romania si Platforma eBlackFriday.eu

Black Friday, cunoscut și sub numele de "Vinerea Neagra", este o traditie de cumparaturi care a avut originea in Statele Unite si care marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori. Acest fenomen comercial a fost adoptat de multe tari, inclusiv Romania.
Citeste tot articolul SC Dago4ever Online Srl

Filtrul HEPA se remarca prin inovatie in domeniul curateniei

Denumirea HEPA provine de la “High Efficiency Particulate Air” astfel ca filtrele care poarta aceasta denumire sunt special proiectate pentru a elimina particulele de cel putin 0,3 microni din aer, lasandu-l cat mai proaspat si curat. Aceastea ocupa un loc extrem de important in ceea ce priveste functionarea aspiratoarelor de ultima generatie, pentru ca pot indeparta chiar si cele mai mici particu...
Citeste tot articolul AllmaDesign

De ce sa folosesti aspiratoare care functioneaza pe baza unor filtre Rowenta?

Daca iti doresti sa traiesti intr-un spatiu bine igienizat si nu vrei sa respiri un aer imbacsit zi de zi, ai la dispozitie o solutie optima care te ajuta sa obtii rezultatele dorite. In ziua de astazi, avem la dispozitie dispozitive moderne care au fost concepute special pentru a filtra aerul de toate impuritatile. Filtrele pe baza carora functioneaza aceste aspiratoare reprezinta o inventie i...
Citeste tot articolul AllmaDesign

Cat de des trebuie schimbate filtrele pentru aspiratorul Xiaomi si cat de eficiente sunt?

Aspiratoarele robot se bucura de o mare popularitate in ziua de astazi  deoarece eficientizeaza procesul de curatenie, fara nici un pic de efort din partea omului. Practic, acestea curata impecabil intr-un timp foarte scurt orice suprafere, in functie de comanda pe care o primesc. Datorita designului sau, se poate strecura pe sub toata mobila din casa, sub fotolii si paturi pentru a face o curaten...
Citeste tot articolul AllmaDesign

Care sunt criteriile remarcabile ale aspiratoarelor cu filtrare prin apa?

Aspiratoarele cu filtrare prin apa reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care vizeaza calitatea, in detrimentul oricarui alt aspect. Acestea sunt considerate variante excelente de curatare, au un pret foarte bun si reprezinta o solutie inedita pentru toti cei care vor sa-si curete locuinta intr-un mod sanatos si eficient.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Cum functioneaza aspiratoarele cu sisteme centrale de aspirare ?

Aspiratoarele sunt elemente indispensabile intr-o lume moderna, deoarece ne ajuta sa pastram curatenia atat in locuinte, institutii, birouri, cat si in scoli, gradinite, spitale sau hoteluri. Desigur ca toti am auzit despre aceste dispozitive performante, insa putini stiu la ce anume face referire un aspirator central.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Cum functioneaza sistemele de filtrare ale aspiratoarelor?

Gradul de eficienta al aspiratoarele este dat de capacitatea de colectare a prafului si murdariei. Sistemul de aspirare central ofera o putere de vacuum si de curatare superioare. Alegerea unui model de inalta calitate care are un motor puternic reprezinta cheia reusitei, dat fiind faptul ca sistemul de aspirare va functiona perfect pentru mult timp iar aspiratorul va avea durata lunga de viata.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Cauta

Categorii populare