Comunicate de Afaceri

Comert

Alegerea aspiratorului in functie de tehnologie, accesorii si design

Daca te afli in cautarea celui mai bun aspirator pentru tine, este bine de stiut ca alegerea ta este influentata in primul rand de preferintele proprii. Asadar, poti gasi un astfel de dispozitiv care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, tinand cont de criteriile de baza pe care le urmaresti.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Cat de des trebuie sa cureti filtrul aspiratorului pentru o intretinere corecta si eficienta

Aspiratorul este unul dintre electrocasnicele care sunt in mod frecvent folosite pentru a mentine curatenia in spatiile interioare. Acestea sunt special create pentru a igieniza covoarele si se utilizeaza deseori atat in casa, dar si in birouri, institutii, cabinete si scoli. Pentru a curata spatiile generoase unde se aduna cantitati imense de murdarie, este nevoie de aspiratoare profesionale care...
Citeste tot articolul AllmaDesign

Detalii utile si informatii pretioase cu privire la filtrele de aspiratoare

Nu mai este o noutate faptul ca particulele de praf iti pot afecta sanatatea, de aceea este important sa mentii curatenia in casa in care locuiesti, dar si la locul de munca. In acest sens, cel mai bun ajutor este aspiratorul pentru ca poate curata usor si eficient orice suprafata si poate indeparta rapid orice urma de murdarie si praf.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Tipuri de filtre de aspiratoare si cum sa le alegi pe cele mai potrivite

Filtrele pentru aspiratoare reprezinta o necesitate pentru cei care vor sa-si mentina aspiratoarele intr-o stare perfecta de functionare. Acestea influenteaza in mod direct rezultatele procesului de curatare, de aceea merita sa le acordati atentia binecuvenita.
Citeste tot articolul AllmaDesign

Raftul cu Bunătăți Locale se deschide în județul Botoșani

Produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețimea și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care apar produse pe Raftul cu Bunătăți Locale.
Citeste tot articolul Zaga Brand

Micii producători suceveni pun tot ce au mai bun pe Raftul cu Bunătăți Locale

Zilnic, produse delicioase și sănătoase de la peste douăzeci de producători locali ajung la raft, în funcție de sezonalitate. Brânzeturile și specialitățile din carne preparate ca pentru propria familie, produse de panificație și patiserie, sucuri naturale după rețete tradiționale, dulceață, zacuscă și gemuri din fructe culese din ogradă, miere curată, produse lactate, uleiuri presate la rece, vin...
Citeste tot articolul Zaga Brand

Proiectoarele LED - Iluminatul viitorului

  Proiectoarele LED - Iluminatul viitorului
In ultimii ani, proiectoarele LED au castigat o popularitate tot mai mare in domeniul iluminatului. Aceste dispozitive au inlocuit treptat proiectoarele traditionale cu becuri incandescente sau fluorescente datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera.
Citeste tot articolul Elena Dobre

Micii producători din Alba aduc tot ce au mai bun pe Raftul cu Bunătăți Locale, la Profi Super din Alba Iulia și Aiud și la Profi City din Sebeș

Alba Iulia, Sebeș și Aiud se alătură orașelor în care magazinele Profi găzduiesc Raftul cu Bunătăți Locale, județul Alba fiind al doilea din acest an în care Profi implementează acest program.
Citeste tot articolul Zaga Brand

Cauta

Categorii populare