Comunicate de Afaceri

Lansarea oficiala a CCIRA

Evenimentul a fost deschis de Diana Metiu in calitate de organizator si PR al Palatului Stirbey.
Invitatul special, dl Berhard J. Dohrmann, presedintele si fondatorul www.CEOSpace.net. a analizat cauzele crizei economice, a oferit cateva solutii de depasire a acesteia, a vorbit despre modalitatile de crestere a sectorului antreprenorial, despre Programul Natiunilor Supreme si a prezentat noul model mondial de capitalism de cooperare versus capitalism competitiv. Discursul sau a fost exemplificat cu cateva proiectii ale carui protagonist este Bob Proctor, expert international in dezvoltare personala, personaj-cheie in filmul The Secret si autorul bestseller-ului You Were Born Rich.
Cei care au sustinut seara au fost dl Emil Pop, presedintele Camerei de comert si industrie Romania-Austria, care a prezentat obiectivele si activitatea acesteia si dl Jose Iacobescu, presedintele Uniunii camerelor bilaterale de comert si industrie ale Romaniei.
Pentru Romania, Austria a reprezentat unul dintre principalii exportatori de capital, numai in anul 2008 ocupand pozita de leader incontestabil dupa valoarea investitiilor straine directe, cu 21,5% din totalul acestora. In martie 2009 Austria ocupa cea de-a treia pozitie in clasamentul pe tari dupa capitalul social subscris, cu 3,24 miliarde USD si cea de-a 10 pozitie dupa numarul de societatii inmatriculate – 5445 societati cu capital austriac.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: DMI

Comentarii

Cauta

Categorii populare