Comunicate de Afaceri

Constructii

Curs Operator Devize, DocLib 37, Toate localitatile, 15.09.2017

  Curs Operator Devize, DocLib 37, Toate localitatile, 15.09.2017
CURS DE SPECIALIZARE DESTINAT OCUPATIEI DE OPERATOR DEVIZE, COD COR 343301 Se adreseaza persoanelor care opereaza orice tip de devize de lucrari din orice domeniu sau care isi doresc o garantie in plus pentru a obtine un astfel de post (operator devize)
Citeste tot articolul Intelinvest Consulting

NORTH LANE RESIDENCE PARTICIPA LA TIMON (2-5 DECEMBRIE 2010)

Dezvoltatorul proiectului North Lane Residence din Baneasa va participa la TIMON ce se va desfasura in perioada 2-5 DECEMBRIE la AFI PALACE COTROCENI.
Citeste tot articolul SC CONLUX DEVELOPMENT SRL

Au mai ramas 2 saptamani pana la Conferinta de Arhitectura RIFF

Conferinta de Arhitectura RIFF, organizata de Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus Events, debuteaza pe 16 noiembrie la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti. Evenimentul este dedicat perspectivei arhitectului asupra reabilitarii termice si calitati
Citeste tot articolul ABPLUS EVENTS

Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania

  Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania
Veniturile insumate ale primilor 50 de Aplicatori de Pardoseli Industriale din Romania, conform celui mai recent TOP IBC Focus, au reprezentat in 2009 doar 2%, un procent raportat la valoarea veniturilor inregistrate de primii 50 antreprenori generali.
Citeste tot articolul IBC Focus

Conferinta de Arhitectura RIFF, 16 noiembrie, JW Marriott Grand Hotel

Compania Abplus Events impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza Conferinta de Arhitectura RIFF 2010. Evenimentul se va desfasura pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel, Constanta Ballroom, Bucuresti.
Citeste tot articolul ABPLUS EVENTS

Eka Interior Design a deschis un nou showroom in Bucuresti

La inceputul lunii octombrie, cu o investitie de peste 500.000 de euro, Eka Interior Design a deschis un nou showroom de mobilier, corpuri de iluminat si accesorii de lux. Pe o suprafata de expunere si depozitare de 800 de metri patrati, Eka Interior De
Citeste tot articolul Eka Development

Concursul Inclinatie spre lumina si-a desemnat castigatorii

VELUX Romania a premiat arhitectii romani castigatori ai concursului Inclinatie spre lumina, in cadrul unei ceremonii desfasurate sambata, 2 octombrie la Brasov intr-un cadru relaxant, la baza de agrement de sub Tampa.
Citeste tot articolul Spin Communications

Steel Cladding Systems a lansat noua pagina de internet www.steelcs.ro

Bucuresti, 06 octombrie 2010: Compania Steel Cladding Systems a lansat noua pagina de internet www.steelcs.ro ce cuprinde intreaga gama de servicii oferite (planificare, management de proiect, executie in santier), cat si cele mai recente lucrari executat
Citeste tot articolul Steel Cladding Systems SRL

Cauta

Categorii populare