Comunicate de Afaceri

Grundurile pentru metal de la Vopsea-spray.ro asigura un grad inalt de protectie anti-rugina

Obiectele metalice sunt integrate in design-ul locuintelor noastre si le apreciem pentru utilitatea lor sau pentru rolul decorativ. Cele mai intalnite suprafete metalice sunt utilizate pentru porti, garduri, scari si piese de mobilier. Insa, pentru a putea folosi aceste obiecte pe termen lung, este necesar sa le oferim protectie speciala prin grunduire si vopsire.

Etapa de grunduire este foarte importanta, deoarece pregateste suprafata pentru o vopsire optima. Grundul pentru metal se aplica pe suprafetele metalice feroase sau neferoase (tabla zincata, aluminiu, cupru etc.), fiind indicat atat pentru suprafetele noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite.

Pe site-ul magazinului online Vopsea-spray.ro gasiti o gama larga de grunduri de calitate superioara, adecvate fiecarui proiect pe care-l aveti.

Etapele de pregatire a metalelor pentru aplicarea grundului anti-rugina

Obiectele noi din otel care nu au mai fost grunduite si vopsite necesita si ele o pregatire initiala. Asadar, in prima etapa, indepartati rugina si tunderul (stratul negru de oxid format pe suprafata unei piese din otel). Aceasta se face prin curatarea cu o perie de sarma sau prin sablare (pentru suprafete metalice complexe).

In cazul unui obiect metalic vechi ruginit, indepartati cat mai bine rugina, folosind o perie de sarma sau un smirghel. Daca stratul de rugina este foarte gros, este necesar sa folositi un decapant pentru inlaturarea lui.

A doua faza este stergerea obiectului cu un material textil, pentru a obtine o suprafata cat mai curata in vederea grunduirii.

In al treilea stadiu, aplicati un grund anticoroziv adecvat suprafetei metalice.

Pentru obiectele ce au colturi greu accesibile, este recomandat sa folositi un grund rapid antirugina sub forma de spray.

Gama de produse de la Vopsea-spray.ro acopera si cazurile speciale, precum cele in care este necesara transformarea suprafetei ruginite intr-una gata de vopsit, fara a mai fi necesara sablarea mecanica. In aceste cazuri, se foloseste un convertor de rugina.

Avantajele folosirii unui grund de calitate superioara de la Vopsea-spray.ro

Oferta de la Vopsea-spray.ro include grunduri anti-rugina de la marci renumite ce va ofera avantaje multiple:

  • putere de acoperire superioara
  • grad inalt de aderenta
  • actiune si uscare foarte rapida
  • rezistenta ridicata la intemperii, zgariere sau lovire.

Asadar, apelati cu incredere la magazinul online Vopsea-spray.ro si alegeti grunduri calitative in toate proiectele, atat la reconditionarea unor suprafete afectate de rugina, cat si pentru protejarea obiectelor metalice noi!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SeoSfera

Comentarii

Cauta

Categorii populare