Comunicate de Afaceri

Evenimente

Reduceri spectaculoase la Bucuresti Mall Vitan

  Reduceri spectaculoase la Bucuresti Mall Vitan
Inceputul de an vine la pachet intotdeauna cu mai multa grija pentru noi insine. Deja-cunoscuta sintagma “New Year, new me!” ia diferite forme pentru fiecare in parte. Pentru unii asta inseamna noi obiective de atins, noi experiente de incercat sau chiar un nou look.
Citeste tot articolul MindShop

Intalneste scriitori romani din primul Razboi Mondial. La Bucuresti Mall-Vitan!

Intre 15 ianuarie si 7 februarie ai ocazia sa descoperi o fila din istoria tarii noastre la Bucuresti Mall- Vitan. Gazduita pana acum de Institutul Cultural Roman din Viena, de Institutul Cultural Roman „Mihai Eminescu” din Chisinau si de Academia Bulgara de Stiințe, expoziția ‘Scriitori Romani in Primul Razboi Mondial’ ajunge cu un pas mai aproape de tine.
Citeste tot articolul MindShop

Bucuresti Mall- Vitan lanseaza noul sezon A-List Designers Boutique 2021

Concept Store-ul marca Bucuresti Mall- Vitan ne-a obisnuit deja de cativa ani cu proiecte din ce in ce mai interesante prin care sustine creatorii romani si ofera publicului ocazia sa iasa din cotidian cu piese vestimentare cu semnatura.
Citeste tot articolul MindShop

Fa cunostinta cu avangarda literara la Bucuresti Mall- Vitan!

  Fa cunostinta cu avangarda literara la Bucuresti Mall- Vitan!
Faptul ca Bucuresti Mall- Vitan este unul dintre putinele mall-uri din Romania care a pus arta si cultura in lumina reflectoarelor nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi, insa sa organizezi prima expoziție a avangardei literare într-un mall din România este ceva cu adevarat deosebit.
Citeste tot articolul MindShop

Cu Mos Craciun pe zoom la Bucuresti Mall- Vitan

Viata noastra s-a schimbat odata cu venirea contextului pandemic. Asta nu ne impedica sa ne adaptam la noile vremuri si sa ne bucuram de momentele pretioase la fel de mult, insa prin alte metode. Intalnirea cu Mosul este ceva la care prichindeii nu pot renunta. Noroc ca Bucuresti Mall –Vitan a gasit cea mai buna solutie pentru ei: o revedere pe ZOOM!
Citeste tot articolul MindShop

City Vibes Fair- Editia de Craciun la Bucuresti Mall –Vitan

Sarbatorile de iarna sunt despre a darui fara a astepta nimic in schimb. Craciunul este despre bucuria de a vedea un zambet larg pe chipurile celor dragi tie si despre magie. Exact asta vei gasi la City Vibes Fair – Editia de Craciun de la Bucuresti Mall- Vitan pana pe 24 decembrie.
Citeste tot articolul MindShop

Povestea reducerilor spectaculoase continua la Plaza Romania

Cea mai frumoasa perioada din an a sosit! Suntem pe ultima suta de metri in marea alergatura dupa cadouri. La Plaza Romania magia sarbatorilor de iarna ne cuprinde si ne vrajeste pe toti. Colinde, sclipiri calde de lumina, cadouri jucăuse frumos impachetate, vitrine imbietoare care ne amintesc ca totul este posibil si ca Mos Craciun exists, cozonac si ciocolata calda, imbatate de arome de scorti...
Citeste tot articolul MindShop

Bucurii inspirate pentru intreaga familie la Plaza Romania

Am intrat pe ultima suta de metri a atmosferei feerice de sarbatori. Magia cadourilor de Craciun ne prinde pe toti in alergarea dupa cadoul perfect. Daca ti-ai facut deja lista cu cei carora vrei sa le oferi un dar de sarbatori, nu uita de tine!
Citeste tot articolul MindShop

Cauta

Categorii populare