Comunicate de Afaceri

HORECA

La Pizza Hut primesti meniu complet cu 10 lei

Se spune ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis …Sau aproape gratis. Iar Pizza Hut este locul in care trebuie sa mergi atunci cand ai nevoie sa iti amintesti din cand in cand asta.
Citeste tot articolul On Media

SURSA VIETII. JANA

Jana, brand-ul croat de apa minerala naturala, introduce in Romania un nou standard de calitate: apa 100% pura, neatinsa de poluare si lipsita de orice interventie umana.
Citeste tot articolul More Than Pub

Rafinamentul brutariilor frantuzesti tot mai accesibil romanilor

Lantul francez de brutarii Paul continua si in 2010 extinderea pe piata din Romania. Cu o traditie de peste 120 de ani, Paul defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospetimea si calitatea celebrelor sale franzele, baghete,
Citeste tot articolul On Media

De Ziua Constantei la KFC mananci MARInareste

Pe 21 mai in toate restaurantele KFC din Constanta gasesti meniuri de sarbatoare : la orice meniu comandat platesti portii normale de cartofi si racoritoare dar ….primesti portii MARI!
Citeste tot articolul On Media

Cresc vanzarile online in turism

  Cresc vanzarile online in turism
Globalizarea, crearea spatiului Schengen, intrarea in Uniunea Europeana … toate aceste evenimente si-au lasat amprenta asupra turistului roman prin modificarea cerintelor si mai ales a asteptarilor acestuia legate de planificarea unei vacante.
Citeste tot articolul D'Avantage Consult

Hard Rock Cafe si Europa FM te trimit la Londra, la cel mai tare eveniment rock al anului

Hard Rock Cafe Bucuresti si Europa FM te trimit la LONDRA in celebrul Hyde Park la cel mai tare eveniment rock al anului: Hard Rock Calling! Castigatorul va primi bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra, cazare la Intercontinental London Park Lane, ba
Citeste tot articolul StreetwisePR

La Pizza Hut iei pranzul cu doar 10 lei

Lantul de restaurante casual Pizza Hut vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta unica: de luni pana vineri intre orele 11 si 14 o masa completa costa doar 10 lei.
Citeste tot articolul On Media

Promovarile se tin lant la KFC si Pizza Hut

Dupa ce la inceputul lunii martie KFC Romania anunta avansarea a doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti in functia de Area Manager KFC, compania anunta acum promovarea lui Daniel Tent in aceeasi functie, dar pentru ambele branduri.
Citeste tot articolul On Media

Cauta

Categorii populare