Comunicate de Afaceri

HORECA

Cinnabon - o noua franciza care se extinde rapid in Romania

Prezent in Romania din octombrie anul trecut, lantul international de brutarii Cinnabon a inaugurat deja trei locatii in Capitala, iar in curand vor fi deschise alte doua.
Citeste tot articolul On Media

Primavara incepe cu promovari la KFC

KFC Romania anunta avansarea in functie a doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti.
Citeste tot articolul On Media

Bucurestenii s-au inghesuit la KFC Sun Plaza ca sa manance pe saturate cu doar 10 lei

KFC Sun Plaza, care a fost inaugurat pe 25 februarie a fost vizitat in primele 4 zile de la deschidere de nu mai putin de 6.300 de clienti, care au facut comenzi de peste 200.000 de lei.
Citeste tot articolul On Media

Extindere rapida si fierbinte: PHD in Sun Plaza

PHD continua extinderea in forta, asa cum a promis: noul mall Sun Plaza va gazdui de la finalul lunii februarie locatia cu numarul 5 din capitala.
Citeste tot articolul On Media

Centrul de Limbi Straine A_BEST: alegeti diplomele LCCI - English for Business - recunoscute international si va veti bucura de succes!

Centrul de Limbi Straine A_BEST este autorizat de Camera de Comert si Industrie a Londrei, oferind cursantilor sai posibilitatea de a sustine un examen LCCI, in urma caruia acestia pot obtine un certificat de competenta in limba engleza pentru afaceri.
Citeste tot articolul Centrul de Limbi Straine A_BEST

Pizza Hut te invita la cina

Pizza Hut te invita la o cina de neuitat, cu delicioase sortimente de pizza, paste savuroase, lasagna apetisanta, plus un desert cu adevarat special.
Citeste tot articolul On Media

Discount-uri de pana la 15% oferite de FORTEX COM

  Discount-uri de pana la 15% oferite de FORTEX COM
In perioada februarie-martie oferim discount pana la 15%, la echipamente, dotari HORECA si cafea Italia. Activam in acest domeniu de 10 ani. Asiguram garantie, service, piese de schimb. Oferim consultanta.
Citeste tot articolul fortex com

Confederatia Nationala Sindicala CARTEL ALFA lanseaza proiectul "HORECA 5TELLAE" in euroregiunea BUCURESTI-ILFOV

Conferinta de lansare a proiectului “HORECA 5TELLAE” va avea loc vineri, 5 februarie 2010, incepand cu orele 9:30, la Hotelul Minerva din Bucuresti (Str. Gh. Manu nr. 2-4, Sala Hymalaya).
Citeste tot articolul Media One

Cauta

Categorii populare