Comunicate de Afaceri

HORECA

Controale de la ITM si Sanepid pentru Medicina Muncii

Conform H.G. nr.355/2007 angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul public cat si din sectorul privat sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea sanatatii lucratorilor.
Citeste tot articolul CMI Medicina Muncii

Conferintele KFC: femeia Web 2.0

Avand drept gazda restaurantul KFC Mosilor - una dintre locatiile recunoscute pentru atmosfera sa deosebit de primitoare - prima conferinta KFC din acest an a avut o tematica mai putin obisnuita: \"femeia Web 2.0\".
Citeste tot articolul On Media

Cinnabon - o noua franciza care se extinde rapid in Romania

Prezent in Romania din octombrie anul trecut, lantul international de brutarii Cinnabon a inaugurat deja trei locatii in Capitala, iar in curand vor fi deschise alte doua.
Citeste tot articolul On Media

Primavara incepe cu promovari la KFC

KFC Romania anunta avansarea in functie a doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti.
Citeste tot articolul On Media

Bucurestenii s-au inghesuit la KFC Sun Plaza ca sa manance pe saturate cu doar 10 lei

KFC Sun Plaza, care a fost inaugurat pe 25 februarie a fost vizitat in primele 4 zile de la deschidere de nu mai putin de 6.300 de clienti, care au facut comenzi de peste 200.000 de lei.
Citeste tot articolul On Media

Extindere rapida si fierbinte: PHD in Sun Plaza

PHD continua extinderea in forta, asa cum a promis: noul mall Sun Plaza va gazdui de la finalul lunii februarie locatia cu numarul 5 din capitala.
Citeste tot articolul On Media

Centrul de Limbi Straine A_BEST: alegeti diplomele LCCI - English for Business - recunoscute international si va veti bucura de succes!

Centrul de Limbi Straine A_BEST este autorizat de Camera de Comert si Industrie a Londrei, oferind cursantilor sai posibilitatea de a sustine un examen LCCI, in urma caruia acestia pot obtine un certificat de competenta in limba engleza pentru afaceri.
Citeste tot articolul Centrul de Limbi Straine A_BEST

Pizza Hut te invita la cina

Pizza Hut te invita la o cina de neuitat, cu delicioase sortimente de pizza, paste savuroase, lasagna apetisanta, plus un desert cu adevarat special.
Citeste tot articolul On Media

Cauta

Categorii populare