Comunicate de Afaceri

Infinity for Home, de la homedeco la solutii la cheie pentru segmentul Horeca

Infinity for Home a inceput ca o afacere a unui architect cu experienta,  care si-a propus sa ofere o alternativa la produsele standard de mobilier mic in piata din Romania. A adaugat acest flavor al personalizarii din punct de vedere estetic, fara a produce mobilier non-standard sau pe comanda. A vizitat si a ales fiecare produs cu atentie, cautand sa aduca acel “quelque-chose” in decorarea unei case, chiar daca vorbim de un banal scaun sau fotoliu.

 Echipa Infinity for Home s-a dezvoltat in cel aproape un an de existenta. “Cererea clientilor existenti ai Infinity ne-a motivat insa sa gasim partenerii potriviti si pentru acest tip de mobilier la comanda, intrucat clientii si-au dorit solutii la cheie. Asa au aparut proiectele rezidentiale, dar mai ales proiecte de tip Horeca, saloane de infrumusetare si, mai nou, boutique hoteluri, acolo unde o interventie arhitecturala de tip scaun de accent, un fotoliu diferit, un pat altfel decat cele din magazinele de mobilier standard au castigat alegerea clientilor nostri”, mentioneaza Monica Trasca, Business Owner la Infinity for Home.

Astfel, pe langa colectia de scaune “altfel” ale Infinity for Home, au aparut si piese de mobilier de tip customizat precum:

  1. Canapelele specifice Horeca, construite pe dimensiuni si tapiterii atipice, mesele pentru restaurant, pub-uri, baruri cu blaturi din lemn masiv si picioare metalice de diferite forme si stiluri, de la clasic, la modern si contemporan;
  2. Paturile cu placare integrala a peretelui si noptiere suspendate, placari cu insertii metalice sau de lemn;
  3. Riflajele din lemn si alte tipuri de mobilier atipic.

Acestea sunt cateva dintre piesele de mobilier tipice segmentului Horeca, cu care astazi Infinity for Home isi completeaza portofoliul si poate amenaja orice spatiu tip Horeca, hotel, restaurant, pub, cafenea, chiar si spatiile de socializare, relaxare si de luat masa in segmentul Office.

 Infinity for Home aduce in pachetul generos de mobilier si consultanta unei mici echipe de arhitecti, cu experienta relevanta, care pot ghida un potential client de la o idee de proiect la o solutie “turn-key” pentru locatia sa prin: intelegerea tematicii de proiectare, moodboard, proiect complet de arhitectura, project managementul si asigurarea executiei proiectelor pana la ultimul detaliu de amenajare!

In ceea ce priveste planurile de dezvoltare a afacerii, Monica Trasca, Business Owner la Infinity for Home, marturiseste: “Investim in prezent si in dezvoltarea business-ului in mediul online pentru a ajunge mai aproape de oamenii care astazi isi amenajeaza locuintele si spatiile de lucru! Abordam si acceptam orice segment de client care isi doreste ca impreuna cu noi sa transforme orice spatiu in acel spatiu pe care sa il numeasca cel putin “ca acasa”!


CONTACT INFINITY FOR HOME

Email: contact@infinityforhome.ro

Mobil: 0722 158 055

Website: https://infinityforhome.ro

Showroom: Strada Mihai Eminescu, nr. 171, Sector 2, Bucuresti

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SeoSfera

Comentarii

Cauta

Categorii populare