Comunicate de Afaceri

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA ESTE CERTIFICAT DREPT MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2)

Purtand semnatura directorului Aurel Bercea, hotelul si-a deschis portile in anul 2016 avand inca de la inaugurare „una dintre cele mai moderne instalatii de SPA din Transilvania. 

Consiliul European pentru Turism si Comert-Directia de Certificare si Preventie COVID-19 a finalizat in noiembrie 2020 certificarea Salis Hotel & Medical SPA din Turda, in conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul coronavirus recunoscute la nivel international.          

 

Ce va ofera noul hotel Salis Hotel & Medical Spa?

Salis Hotel & Medical Spa este fara indoiala un loc ideal de cazare din Turda, aflat la doar 300 de metri distanta de Salina Turda. 

Hotelul dispune, de asemenea, de un restaurant modern cu o capacitate de 150 de locuri. 

Suplimentar, hotelul ofera si terasa, bar, garderoba, piscina interioara, zona de relaxare, birou, receptie deschisa non-stop, fax/copiator, seif, lift, incalzire, camera de familie, salon de frumusete, facilitati pentru persoanele cu dizabilităti si servicii de spalatorie/calcatorie. 

♦ ♦ ♦

Ce aveti de descoperit in zona Turda-Aries? Principalele obiective turistice ce pot fi vazute in timp ce suntet cazat la SALIS HOTEL & MEDICAL SPA: 

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA: INIMA OSPITALITATII IN TRANSILVANIA!

DESTINATII TURISTICE DE EXCEPTIE: TURDA SI VALEA ARIESULUI IN OPT LOCURI DE POVESTE

O DESTINATIE PERFECTA PENTRU ORICE PERIOADA: VALEA ARIESULUI SI SALIS HOTEL & MEDICAL SPA

♦ ♦ ♦

 

Salis Hotel & Medical Spa dispune de una dintre cele mai moderne sali de conferinta din Municipiul Turda, un loc ideal pentru a tine diferite evenimente de tip corporate sau conferinte de business. 

Este locul ideal pentru intalniri de afaceri, conferinte naționale sau internationale sau orice fel de evenimente business si corporate pe care clientii nostri intentioneaza sa le organizeze.

 

Totodata in centrul de SPA medical al Salis Hotel Turda se pot trata următoarele tipuri de afectiuni:

Afectiuni reumatice: degenerative (spondiloza, coxartroze, gonartroze, poliatroze), inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida), abarticulare (periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite)

Afectiuni posttraumatice (stări post fracturi, entorse, luxații)

Afectiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii)

Stari post intervenții chirurgicale ortopedice (leziuni menisc, ligamente) si neuro-chirurgicale (hernie de disc operată)

Afecțtuni cardiace si vasculare periferice.

In centrul wellness al Salis Hotel & Medical Spa din Turda va puteti relaxa la piscina acoperita, care cuprinde locatiile cu apă dulce, jacuzzi cu apa sarată, sauna uscata si baile de tip Hammam.

la ceremonia de inmanare a CERTIFICARII PENTRU MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) Directorul General al Salis Hotel & Medical SPA dl.Aurel Bercea, Director General al Salis Hotel & Medical SPA a declarat: Suntem bucurosi si onorati sa fim primii in domeniul ospitalitatii din zona Cluj-Turda in acest demers important alături de Directia de Certificare si Preventie COVID-19  si sa impartasim la randul nostru vestea cea buna cu cei interesati: Puteti venii oricand laSalis Hotel & Medical SPA si sa va bucurati de ospitalitate si siguranta si de dorinta de a pune interesul calatorului intotdeauna pe primul loc.

 

♦ ♦ ♦

Mai multe despre CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) puteti afla de aici:

SINGURA CERTIFICARE INTERNATIONALA PENTRU PREVENIREA SARS COV-2 IN DOMENIUL TURISMULUI ESTE OFICIAL LANSATA

CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19 

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE IN DOMENIUL PREVENIRII COVID 

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE PENTRU PREVENIREA COVID 19 LANSATA IN ROMANIA

♦ ♦ ♦

 

Pentru cei care isi doresc un sejur exceptional si sigur in vreme de pandemie sau in vremuri bune echipa SALIS HOTEL MEDICAL SPA va sta la dispozitie:

Telefoane contact: 0040 364140333/0040 364140334

Telefoane receptie:0040 751 450.708

Adresa hotel:P-ta Basarabiei Nr.44, Loc.Turda

Adrese de mail: receptie@salisspahotel.ro/manager@salisspahotel.ro

 

Social Media

Cauta

Categorii populare