Comunicate de Afaceri

ONG

Extrovertii, cei mai buni donatori pentru ONG-uri

  Extrovertii, cei mai buni donatori pentru ONG-uri
Dispozitia oamenilor de a dona bani si timp este influentata de cinci trasaturi de personalitate: receptivitatea la experiente noi, constiinciozitatea, extraversiunea, agreabilitatea (sociabilitatea) si neuroticismul (anxietate, furie, vina, gelozie, invidie).
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Fundatia Star Storage doneaza un nou echipament medical Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata”

Fundatia Star Storage, persoana juridica non-profit, anunta o noua donatie Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” - un congelator modern pentru plasma. Cu o capacitate de 625 litri, acesta indeplineste cele mai inalte standarde tehnologice si este absolut necesar pentru conservarea plasmei din sange in conditii optime pana la utilizarea ei in sp...
Citeste tot articolul STAR STORAGE

Eusphere: bibliotecile publice – ambasadori ai e-incluziunii si invatarii permanente

Bucuresti, 26 martie 2016 – Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania - ANBPR anunta organizarea, la Miercurea-Ciuc, judetul Harghita, a celui de-al treilea workshop regional EUSPHERE, cu tema Bibliotecile publice – agenti de schimbare pentru comunitatea viitorului.
Citeste tot articolul ANBPR

Cauta

Categorii populare