Comunicate de Afaceri

Sanatate

Kinetoterapie AVC – reabilitare dupa accident vascular

  Kinetoterapie AVC – reabilitare dupa accident vascular
Un accident vascular cerebral se dezvolta cel mai adesea pe fundalul altor patologii ale sistemului cardiovascular: hipertensiune arteriala, ateroscleroza, anevrism si poate fi, de asemenea, rezultatul unei traume la nivelul craniului si creierului. Vezi cum te poata ajuta kinetoterapia sa in recuperarea post AVC!
Citeste tot articolul Team

Cele mai bune aparate pentru exercitii cardio

Exercitiile cardio sunt extrem de benefice pentru mentinerea unei stari optime de sanatate si a unei conditii fizice bune asa ca e bine sa nu le ocolesti. Desi nu sunt foarte iubite, acestea ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului respirator, la cresterea mobilitatii si rezistentei fizice, precum si la scaderea in greutate. Asadar, indiferent ca iti faci antrenamentele cardio la sa...
Citeste tot articolul LeadMagnet.ro

8 obiceiuri de duminica pentru a va pregati pentru o saptamana productiva

  8 obiceiuri de duminica pentru a va pregati pentru o saptamana productiva
Exista asa ceva: O duminica productiva? In mod traditional, duminica este o zi de odihna, dar va poate ajuta, de asemenea, sa va pregatiti pentru cele viitoare. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa va propuneti sa aveti o duminica productiva, care sa va pregateasca pentru saptamana viitoare in care trebuie sa mergeti la munca.
Citeste tot articolul Alex Musat

Campania “Strălucesc și donez” Ajută femeile diagnosticate cu cancer mamar din România!

Cancerul la sân este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancer la femei și reprezintă principalul motiv de deces prin cancer la femeile din Europa. Totodată, se estimează faptul că o femeie din opt, care atinge vârsta de 85 de ani, va dezvolta cancer la sân, iar potrivit Institutului Oncologic Bucureșți, aproape 6000 de cazuri noi de cancer mamar sunt diagnosticate anual în țara noastră.
Citeste tot articolul Roxannes

Lista beneficiilor pe care le au produsele pe baza de ulei CBD

  Lista beneficiilor pe care le au produsele pe baza de ulei CBD
Daca preferi remediile naturiste in detrimentul tratamentelor medicamentoase, atunci trebuie sa stii mai multe informatii despre produsele pe baza de ulei CBD.
Citeste tot articolul Legalizeit

Tratamentul de ultrasunete folosit cu scop terapeutic

Efectul pe care il au aceste ultrasunete printr-o crestere a fluxului de sange local poate fi utilizat pentru a ajuta la reducerea umflaturii locale.
Citeste tot articolul Elena Dobre

Alege sa realizezi o vizita de endocrinologie in mod regulat!

  Alege sa realizezi o vizita de endocrinologie in mod regulat!
Un consult de endocrinologie facut anual are o importanta majora pentru sanatatea ta. Astfel ca este recomandat de medicii specialisti.
Citeste tot articolul Mircea Popescu

Am relansat alertaorl.ro

  Am relansat alertaorl.ro
Racesti des? Te doare capul? Iti curge nasul? Tu sau partenerul sforaiti noaptea? Am relansat siteul alertaorl.ro, administrat de medicul chirurg specializat in ORL, Ana Maria Apostol.
Citeste tot articolul LPN MEDIA

Cauta

Categorii populare