Comunicate de Afaceri

Sanatate

Fizioterapia - o metoda de recuperare medicala rapida

  Fizioterapia - o metoda de recuperare medicala rapida
Chiar daca nu foarte multe persoane nu stiu ce presupune o sedinta de fizioterapie, ea este recunoscuta ca o metoda non-invaziva si rapida de recuperare medicala. Vezi mai multe detalii!
Citeste tot articolul Team

Estetica dentară: o preocupare mereu actuală

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei ce cuprinde numeroase domenii, subdomenii și servicii ale stomatologiei.
Citeste tot articolul Seolitte

Bilanțul Secom după 15 ani de activitate

  Bilanțul Secom după 15 ani de activitate
Cifră de afaceri de circa 22 milioane de euro, investiții de 13 milioane de euro, portofoliu de 470 de produse, 11 milioane de flacoane vândute, rețea de 14 magazine Secom®, o echipă de 180 de oameni
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Credeai ca ai incercat toate remediile? Iata o noua forma de tratament: terapie cu lumina polarizata

  Credeai ca ai incercat toate remediile? Iata o noua forma de tratament: terapie cu lumina polarizata
Despre terapie cu lumina polarizata poate ca nu ai auzit foarte multe lucruri, dintr-un singur motiv: este o metoda de tratament preluata din Occident, care a devenit tarziu populara in Romania.
Citeste tot articolul 14

Cresterea notorietatii pentru tratamentul prin criolipoliza in Bucuresti

In ultimii ani, tratamentul prin criolipoliza la pret accesibil s-a remarcat ca fiind o procedura revolutionara, non-invaziva care ucide celulele grase prin inghetarea lor. De altfel, a acumulat o atenție deosebita si, cu siguranta, nu este greu de vazut din ce motive.
Citeste tot articolul Elena Dobre

6 ponturi bune de urmat pentru ciclismul urban

Din ce in ce mai multi tineri, si nu numai, isi fac curaj si renunta la deplasarile cu masina in favoarea celor cu bicicleta, indiferent ca merg la serviciu, la scoala sau la plimbare. Insa oricat de placut ar fi, ciclismul urban iti poate da si batai de cap daca nu te pregatesti asa cum se cuvine inainte de a porni pe acest drum.
Citeste tot articolul LeadMagnet.ro

Tratamente anticelulitice - Cum poti scapa de celulita

Indepartarea celulitei la salon cu ajutorul unui cosmetolog este foarte populara. Acest lucru se datoreaza faptului ca astfel de proceduri se caracterizeaza printr-un rezultat mai rapid vizibil.
Citeste tot articolul CRIL DEV SRL

Igiena dentară corectă – cum să păstrăm dinții sănătoși

Igiena dentară este unul din cele mai cunoscute și discutate subiecte din stomatologie şi din viața cotidiană, în acelaşi timp. Întâlnim sute și mii de articole despre cum să avem grijă de sănătatea dinților și zâmbetului, proceduri şi servicii stomatologicecare pot fi efectuate chiar și acasă sau cele ce necesită intervenția unui medic cu experiență.
Citeste tot articolul Seolitte

Cauta

Categorii populare