Comunicate de Afaceri

Cele mai bune biciclete pliabile pentru navetisti

Bicicletele pliabile, electrice sau nu, sunt la mare moda in aceasta perioada si tot mai multi dintre cei care fac naveta pana la serviciu aleg un astfel de mijloc de deplasare.

Daca si tu faci parte din aceasta categorie si ai de gand sa faci o achizitie in viitorul apropiat, iata care sunt cele mai indragite si mai bune biciclete pliabile de pe piata.

  1. Dahon Vitesse

Compania Dahon a fost înființată în anul 1982 de către David Hon și fratele lui, Henry, în California, și este, de caativa ani buni, lider pe piața de biciclete pliabile.

Bicicleta Dahon Vitesee are cadrul fabricat din aluminiu, este ușoara și suportă o greutate destul de mare. Geometria este specifică bicicletelor pliabile cu roți de 20 de inch fabricate de cei de la Dahon, iar designul este unul simplu, dar atrăgător, asa cum ne-au obisnuit deja cei de la compania in cauza.

  1. Montague Paratrooper Express

Montague este cel mai important producător de biciclete pliabile full-size, cu roți de până la 28 inch. Vorbim, deci de biciclete pliabile de dimensiuni normale, ca ale unei biciclete obisnuite.

In 1997 compania a încheiat un acord de colaborare cu armata americană. Așa a luat naștere modelul Paratrooper, o bicicletă ce se pliază foarte repede, este foarte rezistentă și poate susține greutăți foarte mari.

Bicicleta este confecționata din aluminiu și este dotata cu un sistem de pliere performant ce îți permite să o pliezi în doar câteva secunde.

  1. Strida SX

Atunci când vine vorba de inovație și biciclete pliabile, modelele Strida intră automat în discuție. Cu un design modern și minimalist, acest tip de bicicletă pliabilă poate fi transportat foarte ușor (atunci când nu te afli tu pe ea), pliat în doar câteva secunde și desfăcut la fel de ușor. Este, deci o bicicleta ideala pentru cei care fac naveta, caci poate fi usor de transportat in tramvai, metrou, etc., atunci cand distanta pana la serviciu nu iti permite sa ajungi acolo doar pedaland.

De mentionat insa ca Strida SX are o geometrie diferită față de vezi în mod obișnuit la bicicletele pliabile. Acesta este confecționat din aluminiu, în formă de triunghi, fapt care îți asigură un control și o stabilitate crescute.

  1. Pegas Teoretic

Celebra companie Pegas a revenit spectaculos pe piata bicicletelor cu modele foarte reusite, inclusiv cele pliabile. Cu un design atragator si specificatii tehnice demne de o bicicleta de renume, modelul Teoretic vine ca răspuns al creșterii continue în ceea ce privește cererea de biciclete pliabile, în special în zonele urbane dezvoltate ale României.

Pegas Teoretic vine cu o formă plăcută, culori atractive si o transmisie decenta pentru o pliabila.

Iata, deci, daca ai de gand sa iti cumperi o bicicleta pliabila, ca piata abunda in modele din cele mai diferite, la preturi pentru toate buzunarele.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare