Comunicate de Afaceri

Cum va poate ajuta terapia de cuplu

Terapia de cuplu nu este doar o solutie pentru rezolvarea unor situatii de criza, ci si o metoda de obtinere a unei igiene relationale care sa previna conflictele si reprosurile. Haideti sa trecem in revista cateva beneficii ale asumarii unui proces de terapie de catre ambii parteneri:

  • Terapia de cuplu va poate ajuta sa construiti o relatie vitala, plina de energie, unde sa va incarcati bateriile, nu sa va epuizati emotional.
  • Terapia de cuplu faciliteaza o apropiere mai calda, adecvata cu nevoile fiecarui partener. Aceasta apropiere are potentialul de a aduce satisfactie si implinire partenerilor.
  • Terapia de cuplu va poate ajuta sa construiti punti peste obstacolele ce apar mai devreme sau mai tarziu in orice relatie de cuplu.
  • Prevenirea toxicizarii relatiei este un alt beneficiu important pentru cuplurile in care deja s-au instalat neintelegerile.
  • Terapia de cuplu va poate ajuta sa alinati o relatie ranita, sa creati premisele pentru respect reciproc si sa comunicati cu empatie si compasiune.
  • In cazurile ireconciliabile, terapia de cuplu ii poate invata pe parteneri sa se desparta cat mai sanatos.

Informatii despre obiectivele, dar si despre provocarile ce pot aparea in terapia de cuplu, gasiti aici: https://anapapahagi.ro/servicii/psihoterapie-de-cuplu/

Beneficiile terapiei de cuplu depind, evident, de asumarea procesului de catre parteneri, dar depind mult si de compatibilitatea cu psihoterapeutul  care va facilita procesul. In cazul in care doriti sa testati aceasta compatibilitate cu un psihoterapeut calificat si apreciat cum este Ana Papahagi, va recomandam sa sunati pentru a programa o prima sedinta de terapie de cuplu, la numarul de telefon 0723 66 64 33.

Urmati link-ul pentru mai multe detalii despre Ana Papahagi – psiholog si psihoterapeut.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SeoSfera

Comentarii

Cauta

Categorii populare