Comunicate de Afaceri

Constructii

VELUX 5 OCEANS - provocarea suprema

Anul acesta se da startul celei de-a 8 a cursa VELUX 5 OCEANS, concursul de intrecere in jurul lumii intr-o ambarcatiune cu vele manevrata de un singur om.
Citeste tot articolul Spin Communications

VELUX House se deschide pentru vizitatori

Incepand de pe 13 iulie, VELUX House, casa activa dezvoltata si construita de Grupul VELUX la locatia Conferintei Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice, poate fi vizitata in La Rochelle, Franta.
Citeste tot articolul Spin Communications

S-a infiintat Alianta pentru Case Active

Prima adunare generala internationala a Aliantei pentru Case Active (Active House Alliance) a avut loc in data de 25 iunie la Copenhaga, avand ca scop crearea unei platforme internationale pentru dezvoltarea conceptului de Casa Activa.
Citeste tot articolul Spin Communications

Pallady Towers Residence reduce preturile cu 5%

Bucuresti - 05.07.2010, Dezvoltatorii proiectului \"Pallady Towers Residence\" au luat decizia de a reduce preturile apartamentelor cu suprafete mai mari, care se incadreaza in cota de TVA 24%, astfel incat cresterea TVA-ului de la 19% la 24% sa nu fie su
Citeste tot articolul Profesional Invest- PR Agency

Dezvolta personalitatea Casei TALE, vizitand a III-a editie a targului Expo Casa Ambient 2010

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a III-a editie a targului national de constructii, amenajari interioare si exterioare EXPO CASA AMBIENT 2010.
Citeste tot articolul CCI Suceava

VELUX Romania sustine eficienta energetica a locuintelor

VELUX promoveaza economisirea energiei, recomandand folosirea produselor si a accesoriilor de izolare termica ce reduc semnificativ pierderile de caldura si imbunatatesc confortul termic.
Citeste tot articolul Spin Communications

IBC Focus a lansat cel mai amplu studiu privind structurile de hale din Romania

  IBC Focus a lansat cel mai amplu studiu  privind structurile de hale din Romania
In urma unui demers de cercetare de piata cantitativ si calitativ desfasurat in perioada ianuarie – martie 2010 , IBC Focus a realizat singurul studiu national privind piata structurilor de hale. Scopul acestui studiu e sa ofere specialistilor din domen
Citeste tot articolul IBC Focus

Generatoare de curent si motocositoare performante la Proutil

  Generatoare de curent si motocositoare performante la Proutil
O gama larga de generatoare de curent, motocositoare si alte utilaje performante pot fi gasite la Proutil www.proutilsrl.ro
Citeste tot articolul Emerigos

Cauta

Categorii populare