Comunicate de Afaceri

Constructii

Cresterea vanzarilor de panouri solare prin programul Casa Verde

Nedavi Solar, distribuitor oficial in Romania al produselor marca Westech Solar Germany anunta atingerea obiectivului propus pe anul 2011, cresterea vanzarilor cu peste 50%.
Citeste tot articolul Nedavi Solar SRL

S-a lansat cea de a IV-a editie a Expo Casa Ambient & Expomob Design

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, are placerea de a va invita sa prezentati oferta de produse si servicii a firmei Dumneavoastra in cadrul celei de a IV-a editii a targului EXPO CASA AMBIENT & EXPOMOB DESIGN.
Citeste tot articolul CCI Suceava

Autodesk anunta incheierea Parteneriatului Strategic cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucureti (UAUIM)

Autodesk anunta incheierea parteneriatului educational strategic cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti.
Citeste tot articolul AMAYA Communication

S-a lansat GTXRaster CAD 2012 pentru AutoCAD 2012

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk si unic distribuitor in Romania pentru solutiile GTX, anunta lansarea celei mai noi versiuni a GTXRaster CAD 2012 Series. GTX este lider mondial in furnizarea de solutii inteligente de editare, conversie si prel
Citeste tot articolul AMAYA Communication

MaxCAD devine unic reseller in Romania pentru Tools4Revit

MaxCAD, cel mai important reseller autorizat Autodesk din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu compania lituaniana AGA CAD Ltd, cel mai mare furnizor de software CAD si management de date din Statele Baltice.
Citeste tot articolul AMAYA Communication

Noile versiuni Canalis si Hydra pentru AutoCAD Civil 3D 2012

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk din Romania si unic distribuitor al aplicatiilor Urbano Canalis si Urbano Hydra pentru piata locala, a vizitat saptamana trecuta firma partenera StudioArs din Croatia cu scopul stabilirii strategiei de piata pen
Citeste tot articolul AMAYA Communication

Bosch participa la Targul Ambient Construct de la Romexpo

  Bosch participa la Targul Ambient Construct de la Romexpo
Divizia de Scule Electrice a companiei Bosch anunta participarea, in parteneriat cu Proenerg, unul din principalii sai parteneri comerciali din Bucuresti, la Targul Ambient Construct, care se desfasoara in perioada 8-12 iunie la Romexpo. Astfel, vizita
Citeste tot articolul Robert Bosch SRL

Noile suite de produse pentru proiectare si creatie Autodesk 2012 au fost lansate in Romania

Noua suita de produse Autodesk 2012 a fost lansata ieri in cadrul unui eveniment complex organizat de Man and Machine Romania la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti.
Citeste tot articolul AMAYA Communication

Cauta

Categorii populare