Comunicate de Afaceri

Constructii

Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania

  Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania
Veniturile insumate ale primilor 50 de Aplicatori de Pardoseli Industriale din Romania, conform celui mai recent TOP IBC Focus, au reprezentat in 2009 doar 2%, un procent raportat la valoarea veniturilor inregistrate de primii 50 antreprenori generali.
Citeste tot articolul IBC Focus

Conferinta de Arhitectura RIFF, 16 noiembrie, JW Marriott Grand Hotel

Compania Abplus Events impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza Conferinta de Arhitectura RIFF 2010. Evenimentul se va desfasura pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel, Constanta Ballroom, Bucuresti.
Citeste tot articolul ABPLUS EVENTS

Eka Interior Design a deschis un nou showroom in Bucuresti

La inceputul lunii octombrie, cu o investitie de peste 500.000 de euro, Eka Interior Design a deschis un nou showroom de mobilier, corpuri de iluminat si accesorii de lux. Pe o suprafata de expunere si depozitare de 800 de metri patrati, Eka Interior De
Citeste tot articolul Eka Development

Concursul Inclinatie spre lumina si-a desemnat castigatorii

VELUX Romania a premiat arhitectii romani castigatori ai concursului Inclinatie spre lumina, in cadrul unei ceremonii desfasurate sambata, 2 octombrie la Brasov intr-un cadru relaxant, la baza de agrement de sub Tampa.
Citeste tot articolul Spin Communications

Steel Cladding Systems a lansat noua pagina de internet www.steelcs.ro

Bucuresti, 06 octombrie 2010: Compania Steel Cladding Systems a lansat noua pagina de internet www.steelcs.ro ce cuprinde intreaga gama de servicii oferite (planificare, management de proiect, executie in santier), cat si cele mai recente lucrari executat
Citeste tot articolul Steel Cladding Systems SRL

100 din cele 32000 de firme in constructii detin 20% din valoarea pietei din Romania

  100 din cele 32000 de firme in constructii  detin 20% din valoarea pietei din Romania
Peste 10 mld. RON a fost valoarea cumulata a cifrelor de afaceri detinute de primii 100 de antreprenori generali in constructii din Romania, conform celui mai recent clasament realizat de compania IBC Focus.
Citeste tot articolul IBC Focus

Preturi la Ferestre si Usi oferite de Hidroplasto-Preturi incepand de la 47,9 Euro mp.

Compania Hidroplasto a postat in exclusivitate pe site-ul oficial : www.hidroplasto.ro preturile ferestrelor si usilor care se potrivesc casei/apartamentului tau. Incearca si vei vedea ca oferim cea mai buna cotatie de pret .
Citeste tot articolul Hidroplasto

Peste 30 de companii va asteapta la Expo Casa Ambient 2010

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a III-a editie a targului national de constructii, amenajari interioare si exterioare EXPO CASA AMBIENT 2010.
Citeste tot articolul CCI Suceava

Cauta

Categorii populare