Comunicate de Afaceri

Cultura

Campania #1Lib1Ref (Un bibliotecar, o referinta)

Sambata 20 ianuarie, de la ora 11, bibliotecarii din Bucuresti si Chisinau vor marca participarea la campania 1lib1ref la Biblioteca Ion Creanga a Bibliotecii Metropolitane, respectiv la Biblioteca Municipala B.P.Hasdeu.
Citeste tot articolul ANBPR

Scoala de Muzica Boem Club, lider pe piata lectiilor de muzica in 2017

Anul 2017 a reprezentat o expansiune a Scolii de Muzica Boem Club din toate punctele de vedere, incepand cu calitatea ofertei educationale, si pana la extinderea gamei de servicii integrate in domeniul muzical, catre segmentul de vanzari de piane si pianine acustice prin intermediul celui mare magazin de piane din Romania, Boem Club Pianos.
Citeste tot articolul Scoala de Muzica Boem Club

- FESTIVALUL CONCURS - NATIONAL '' STAR DANCE ROMANIA 2017-2018 ''

FEDERAŢIA DE ARTĂ, MUZICĂ ȘI SPORT ASOCIAȚIA MERIDIANE SOCIO-CULTURALE&ASOCIAȚIA MONDO – FEMINA Acreditată la Parlamentul European și Parlamentul României Federaţia Română a Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor UNESCO Uniunea Internaţională a Femeilor Române UNIFERO (USA) Asociaţia Română pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (ARCADIA) Membrii Asociaţiei Sociologică Americană, Memb...
Citeste tot articolul Federatia Arta, Muzica si Sport

Gasca Zurli: un show plin de veselie in Plaza Romania

  Gasca Zurli: un show plin de veselie in Plaza Romania
Plaza Romania a organizat un show dedicat lansarii CD-ului "Hai la masă!", ce contine toate cantecelele din spectacolul cu acelasi nume cu care Gasca Zurli si-a incantat fanii in ultimul turneu national.
Citeste tot articolul Anchor Group

Editie aniversara a „Caravanei filmului romanesc”, la Onesti

  Editie aniversara a „Caravanei filmului romanesc”, la Onesti
Prezenta, in fiecare vara, a Caravanei filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale” la Onesti a devenit aproape o traditie. De cinci ani consecutiv, publicul din acest oras se intalneste cu marile creatii ale filmului romanesc, scopul „Caravanei filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale” fiind acela de promova cinematografia nationala din toate timpurile, aducan...
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Designerul Carmen Emanuela Popa intr-un proiect pilot international al Comisiei Romaniei pentru UNESCO

  Designerul Carmen Emanuela Popa intr-un proiect pilot international al Comisiei Romaniei pentru UNESCO
În perioada 19 mai – 18 iunie 2017 Federatia Europeana a Asociatiilor, Centrelor si Cluburilor pentru UNESCO (FEACU) participa in cadrul expoztiei Art Safari, avand ca partener Elite Art Gallery, singura galerie de arta a unui club UNESCO: Elite Art Club UNESCO.
Citeste tot articolul L S

Umor, ironie, nebunie şi ...câte o lacrimă ştearsă pe furiş. Ia cartea Cristinei Lincu şi fugi înapoi, în copilărie!

Pe 24 mai s-a lansat cartea „Mamă de 3, femeie de 10! Sau... invers?”, o carte despre viaţă şi bucurie, o „terapie” a sufletului prin întoarcerea la inocenţă. Volumul marchează debutul autoarei Cristina Lincu.
Citeste tot articolul Cristina Lincu

Cartile motivationale ne pot schimba viata

  Cartile motivationale ne pot schimba viata
O carte bine scrisa va reprezenta intotdeauna o sursa de inspiratie. Indiferent de tipul de literatura despre care vorbim, stilul fiecarui autor in parte ne poate influenta sa ne schimbam mentalitatea in ceea ce priveste viata noastra personala si modul in care privim fiecare eveniment in parte.
Citeste tot articolul Preda Publishing

Cauta

Categorii populare