Comunicate de Afaceri

Cultura

Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul ajunge la „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş”

  Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul  ajunge la „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş”
În perioada 8 – 13 mai a.c., va avea loc, la Baia Mare, a IV-a ediţie a „Zilelor Maramureşului – Haida, hai în Maramureş”, manifestare organizată de către Consiliul Judeţean Maramureş, în cooperare cu instituţiile de cultură din subordine.
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Cursurile de pian ii pot ajuta pe micuti sa isi dezvolte creativitatea si latura artistica intr-o maniera originala

  Cursurile de pian ii pot ajuta pe micuti sa isi dezvolte creativitatea si latura artistica intr-o maniera originala
Inca de la varste fragede copiii trebuie incurajati sa isi dezvolte latura creativa si pe cea artistica. Cu cat sunt mai creativi cand sunt mici, cu atat vor reusi sa se descurce in viata de adult. Creativitatea si latura artistica a micutilor poate fi dezvoltata in foarte multe moduri.
Citeste tot articolul Vlad Popescu

Importanta muzicii in viata omului

  Importanta muzicii in viata omului
De-a lungul anilor s-a constatat ca nici un om nu ar rezista sa nu auda un timp indelungat muzica si in lumea intreaga, nu exista nici un om, care sa nu fi auzit niciodata un cantec sau o muzica.
Citeste tot articolul ArtCrew

Frumoasa si Bestia – Teatru pentru copii in Plaza Romania

  Frumoasa si Bestia – Teatru pentru copii in Plaza Romania
Duminica, 25 martie 2018, ora 11.00, sunteti asteptati cu mic cu mare la Movieplex Cinema in Plaza Romania, sa va bucurati de o poveste nemuritoare: Frumoasa si Bestia.
Citeste tot articolul Anchor Group

Curs Manager proiect, Curs Management

Cursul Manager proiect este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER PROIECT, cod COR 242101 si de Tuv Thuringen e.V. Germania, organism de certificare personal.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Campania #1Lib1Ref (Un bibliotecar, o referinta)

Sambata 20 ianuarie, de la ora 11, bibliotecarii din Bucuresti si Chisinau vor marca participarea la campania 1lib1ref la Biblioteca Ion Creanga a Bibliotecii Metropolitane, respectiv la Biblioteca Municipala B.P.Hasdeu.
Citeste tot articolul ANBPR

Scoala de Muzica Boem Club, lider pe piata lectiilor de muzica in 2017

Anul 2017 a reprezentat o expansiune a Scolii de Muzica Boem Club din toate punctele de vedere, incepand cu calitatea ofertei educationale, si pana la extinderea gamei de servicii integrate in domeniul muzical, catre segmentul de vanzari de piane si pianine acustice prin intermediul celui mare magazin de piane din Romania, Boem Club Pianos.
Citeste tot articolul Scoala de Muzica Boem Club

- FESTIVALUL CONCURS - NATIONAL '' STAR DANCE ROMANIA 2017-2018 ''

FEDERAŢIA DE ARTĂ, MUZICĂ ȘI SPORT ASOCIAȚIA MERIDIANE SOCIO-CULTURALE&ASOCIAȚIA MONDO – FEMINA Acreditată la Parlamentul European și Parlamentul României Federaţia Română a Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor UNESCO Uniunea Internaţională a Femeilor Române UNIFERO (USA) Asociaţia Română pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (ARCADIA) Membrii Asociaţiei Sociologică Americană, Memb...
Citeste tot articolul Federatia Arta, Muzica si Sport

Cauta

Categorii populare